Zuid Italië ontdekken met Vesuviotour

Een aantal gebieden in Zuid-Italië is inmiddels geen geheim meer voor de echte Italiëfans. Toch valt er nog genoeg te ontdekken volgens Gianluca Pesenti van Vesuviotour. Zijn jonge reisorganisatie maakte de afgelopen jaren een forse groei door. Meer dan vierduizend mensen vertrouwden het afgelopen vakantieseizoen op zijn keuzes, een absoluut record voor het bedrijf.

Pesenti werd letterlijk geboren onder de rook van de Vesuvius in Castellammare di Stabia. Alle accommodaties bezoekt hij daarom persoonlijk en de prachtige rondreizen stelt hij vanuit eigen ervaring samen want hij kent de streken op zijn duimpje.

“Pesenti: Het was inderdaad een geweldig jaar voor ons en daarvoor wil ik iedereen bedanken. Ik geniet ervan als mensen de mooiste plekken in Italië ontdekken, de lekkerste wijn drinken samen met de  uitstekende gerechten van Mamma of Nonna. Cultuur is voor onze gasten ook belangrijk. Mooie stadjes, uitzichten en historische tempels en Amphiteaters. Ik zoek de reizen persoonlijk uit. Alleen het weer heb ik niet in de hand, ha ha!”

Nieuws in 2015

Voor 2015 heeft Pesenti een paar leuke nieuwtjes: “We introduceren vakanties in de regio Le Marche  (de Marken) voor onze klanten, daar was veel vraag naar. Ook lanceren we een nieuwe website om nog makkelijker een mooie reis te boeken.

De rondreizen blijven natuurlijk, dat is ons grootste succes. Het is nu ook mogelijk om een mooie wijnreis bij ons te boeken of een ‘Young and Easy reis’, speciaal voor jonge mensen die tegen een scherpe prijs het authentieke Italië willen ontdekken. Persoonlijk zou ik mijn eigen rondreis met een Alfa Romeo Spider door Toscane wel eens willen boeken, geweldig! Daar heb ik met alle drukte alleen nog geen tijd voor”.

  • Vesuviotour
Logo in VerdeVesuvioTour.nl is een touroperator die reizen aanbiedt voor diegenen die op zoek zijn naar een direct contact met de natuur, de bezienswaardigheden en de lokale bevolking die nog niet ontdekt zijn, zonder afstand te hoeven doen van een charmante trip in Italië. Dus géén massa-toerisme. Het zijn dus alternatieve accommodaties zoals Bed & Breakfast, Agriturismo en plattelandshuisjes, omgeven door de natuur. De meeste daarvan zijn opgeknapte gebouwen en vele produceren biologische producten. Ons doel is om u te laten ervaren hoe het is om de levensstijl en tradities van de lokale Italiaanse cultuur te beleven, om zo een bekende omgeving voor u te creëren waar u zich nooit als een buitenstaander zult voelen, maar als een vriend. VesuvioTour is aangesloten bij SGR.

holiday-valle-itria

holiday-procida

holiday-cala-lunga-la-maddalena-sardegna

holiday-caserta2

holiday-polignano3

Milo. Barone di Villagrande

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd Required fields are marked *

*