Win kaarten voor het concert van Zucchero op 18 mei

ACTIE GESLOTEN

Als echte Zuccherofan weet je dat hij op 18 mei een concert geeft in de Ziggo Dome in Amsterdam. La Sesion Cubana World Tour is de titel van zijn nieuwe tournee en CD (lees meer over de CD) waarop hij door Cuba geïnspireerde nummers zingt.

In samenwerking met Mojo verloten we drie keer twee kaarten (t.a.v.  € 40,-) voor dit concert.

Wat moet je doen?

Twee dingen:

1. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief via onderstaand formulier*.

2. Mail ons jou favoriete Zucchero-nummer (zelfde adres als je nieuwsbriefinschrijving) en leg uit waarom je dat liedje het beste vindt. Het e-mailadres is redactie@ilgiornale.nl

Inzendingen en inschrijvingen voor 22 maart. Prijswinnaars worden op onze website bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

*Ontvang je onze nieuwsbrief al dan zien we graag alleen je favoriete Zucchero-nummer tegemoet en ding je ook mee naar de prijs.

2 reacties

  1. Natuurlijk Guantanamera, direct gevolgd door cosi celeste. maar eventuele kaartjes zijn niet voor mezelf… Ik heb al kaartjes voor zijn concert in Antwerpen op 27 mei omdat we op 18 mei nog in Spanje verblijven. Maar ik heb wel een collega die ook geniet (zacht uitgedrukt) van Zucchero en gun haar graag een paar toegangskaartjes voor het concert op 18 mei in het Ziggo Drome.

  2. wij zijn echte zucchero fans …zijn al aantal keren naar hem geweest belgie nederland nu stuttgart duitsland 25 mei aanstaande helaas is er iets tussen gekomen waar we echt niet onder uit kunnen balen hier enorm van
    2 fantastische zitplaatsen wie heeft er interesse in de kaarten? neem per e mail contact op kunnen ook evt ruilen met kaarten v zucchero ofzo v e ander concert in duitsland nederland of belgie…..hij is zo ontzettend goed!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button