Kunst & CultuurKunst, film, muziekMuziekNieuws

Zucchero naar Bospop Weert 2024

Dit jaar werd het optreden van Zucchero tijdens Bospop in Weert nog afgelast vanwege noodweer maar komend jaar probeert hij het gewoon opnieuw. 13 juli staat de Italiaanse rock- en blueskoning op de planken van het Noord-Limburgse popfestival.

Bospop 2024 vindt plaats van vrijdag 12 juli tot en met zondag 14 juli. De kaartverkoop is begonnen dus haast je voor het optreden van Zucchero de 13e. De zanger komt graag naar het festival. Ook in 2014 en 2018 bracht hij zijn grote hits ten gehore.

Op 13 juni zijn er naast Zucchero ook optredens van James Blunt, Gogol Bordello, Metejoor, Nevenproject, Coldplace, The Legend of Springsteen, The Waiting, Srv Undercover, Sjako, Harry en de Gebroeëke Zwiêgelkes.

Documentaire Zucchero

Zucchero naar Bospop Weert 2024

Zucchero – Sugar Fornaciari, heet de docu van de 68-jarige rocker die eind oktober in Italië in première ging. Adelmo Fornaciari, zoals zijn echte naam luidt, kijkt daarin terug op z’n carrière. Hij vertelt bijvoorbeeld hoe hij op het hoogtepunt van de wereldwijde roem begin jaren negentig, kampte met een enorme depressie. Door na zijn scheiding zijn nieuwe huis in een oude molen volledig op te knappen, kwam hij die te boven.

De mooiste liedjes van Zucchero

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button