Italiaanse restaurantsItalië Evenement 2013NieuwsSmaken

Zelf Italiaans koken met topchefs

Waarom houden we zo van Italië? “Om het eten!”, roept u waarschijnlijk nu in koor. De Italiaanse keuken is een wereldwijde succesformule. Tot afgrijzen van de Italianen gaan anderen nog wel eens met het succes aan de haal wat resulteert in pizza shoarma’s of pasta met kip. Op het Italië Evenement 2013 leert u hoe het echt bedoeld is. Topchefs vanuit alle geledingen staan klaar om met u samen de lekkerste Italiaanse gerechten te koken. De workshops zijn gratis.

HANOS heeft drie topchefs uit Nederland uitgenodigd, bekroond met Bib Gourmand en Michelinsterren die volledig in de ban zijn van de Italiaanse keuken. Het zijn de chefs van De Burgemeester uit Linschoten, Coco Pazzo uit Houten en Tollius uit Amersfoort. Zij demonstreren u de fijne kneepjes.

antonella barbella

Antonella Barbella is opgegroeid in de Italiaanse regio Abruzzen. Ze volgde haar grote liefde en woont daarom al een aantal jaar in Nederland. Hier draagt ze de liefde voor de gerechten uit haar regio met veel passie uit. Op het evenement demonstreert ze haar kookkunsten op de stand van Rio Mare en ze presenteert haar nieuwe kookboek: Cucina di Mamma. In dit heerlijke boek deelt ze recepten van drie generaties, moeder, oma en van zichzelf.

Antonella doet vier workshops per dag, voor volwassenen en kinderen. De workshops zijn gratis.

Een droom voor iedere kookliefhebber; een houtgestookte oven in de tuin. Om de beste pizza’s te maken bijvoorbeeld. Comfort Trade geeft diverse workshops met de echte Fontana houtovens.

Marco Argante demonstreert hoe u zelf pasta kan maken
Marco Argante demonstreert hoe u zelf pasta kan maken

Al jarenlang een succesnummer zijn de kooklessen van Marco Argante bij onze collega’s van het blad La Cucina Italiana. Ook nu kunt u weer meedoen. Marco leert u bijvoorbeeld hoe u een echt goede risotto maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button