1 week geleden
Kom naar de Pizza & Pasta Parade op 24 maart
Horeca Innovatie Groep organiseert voor haar zakelijke relaties en belangstellenden de Pizza & Pasta Parade op 24 maart in het…
3 weken geleden
De beste pizzabezorger van Nederland zit in Almere
Thuisbezorgd.nl reikte deze week voor het elfde jaar op rij prijzen uit voor de beste bezorgrestaurants. In de categorie pizza-bezorgrestaurants…
3 weken geleden
Bier met Limoncello vernieuwd
Hert bier heeft haar Limon Ciao vernieuwd. Het limoncello biertje wordt nu gebrouwen met Weizen. Fris met een twist en…
3 weken geleden
Sambuca met smaakjes
The Beverage House uit Eindhoven introduceerde op de Horecava hun nieuwe lijn Sambuca in de varianten framboos, banaan en drop.…
3 weken geleden
Innovatief Agnoli beantwoordt horecavraag naar kaas-ijs
IJsmaker Agnoli uit Gorinchem introduceert vier varianten kaasijs voor de horeca. Italiaanse geitenkaas, Gorgonzola, Parmezaanse kaas en Oud-Hollandse kaas. Volgens…
3 weken geleden
Nieuwe wetgeving kaas van rauwe melk
Kaas van rauwe melk kent een groeiende populariteit maar het eten is niet altijd zonder risico’s. Na een aantal tragische…
3 weken geleden
Franchise: Je eigen De Pizzabakkers restaurant
AdvertorialZin om samen een pizza-avontuur te beginnen? Wij zijn De Pizzabakkers en wij zijn op zoek naar franchisenemers waarmee we…
3 weken geleden
Raffaele’s Foodbar in Deventer sluit 1 maart
Jarenlang at je uitstekend Italiaans bij Raffaele en Geke Natale aan de Brink in Deventer. 14 jaar lang in hun…
6 februari 2025
CEO vleesbedrijf Rovagnati komt om bij helikoptercrash
Bij een helikoptercrash in Italië zijn drie doden gevallen, onder wie de CEO van het bekende charcuteriebedrijf Rovagnati. Het toestel…
31 januari 2025
Aantal Italiaanse restaurants daalt. Bezorgers groeien wel
Het aantal Italiaanse restaurants in Nederland is ten opzichte van 2018 licht gedaald. In de lange periode daarvoor, van 2003…
31 januari 2025
Italiaanse restaurantformules succesvol
Kende Nederland tot een jaar of twintig geleden nog amper een keten van Italiaanse restaurants met een vast concept, inmiddels…
31 januari 2025
Robin van Spronsen: “Er is nog voldoende ruimte voor groei van Italiaanse restaurants”
Horeca-adviesbureau Van Spronsen & Partners publiceert al 20 jaar analyses over de Italiaanse horeca en kan zo een goed beeld…
29 januari 2025
Hippe Italiaanse restaurant interieurs horecatrend
Een Fiat 500 aan de muur, kraaienborst met spitskool op je bord; Italiaans dineren is al lang veel meer dan…
29 januari 2025
Wie opent de eerste Gnoccheria of Polentaria?
De Pizzeria en Gelateria is al even bekend net als keten Spaghetteria die een mooie naam vond maar ook echt…
28 januari 2025
Knippen, scheren en een wijntje kopen; The Italian Barber in Borne denkt altijd out of the box
Augustus 2022 opende Stefano Juliano (33) in het Overijsselse Borne The Italian Barber en dat is niet zomaar een kapsalon.…
28 januari 2025
Mangiape combineert Italiaanse winkel en horeca in Leusdens winkelcentrum
Bij Mangiape in Leusden zijn gasten even op vakantie in Italië. Is het niet vanwege oprechte gastvrijheid bij binnenkomst, de…