1 week geleden

    Kom naar de Pizza & Pasta Parade op 24 maart

    Horeca Innovatie Groep organiseert voor haar zakelijke relaties en belangstellenden de Pizza & Pasta Parade op 24 maart in het…
    3 weken geleden

    De beste pizzabezorger van Nederland zit in Almere

    Thuisbezorgd.nl reikte deze week voor het elfde jaar op rij prijzen uit voor de beste bezorgrestaurants. In de categorie pizza-bezorgrestaurants…
    3 weken geleden

    Bier met Limoncello vernieuwd

    Hert bier heeft haar Limon Ciao vernieuwd. Het limoncello biertje wordt nu gebrouwen met Weizen. Fris met een twist en…
    3 weken geleden

    Sambuca met smaakjes

    The Beverage House uit Eindhoven introduceerde op de Horecava hun nieuwe lijn Sambuca in de varianten framboos, banaan en drop.…
    3 weken geleden

    Innovatief Agnoli beantwoordt horecavraag naar kaas-ijs

    IJsmaker Agnoli uit Gorinchem introduceert vier varianten kaasijs voor de horeca. Italiaanse geitenkaas, Gorgonzola, Parmezaanse kaas en Oud-Hollandse kaas. Volgens…
    3 weken geleden

    Nieuwe wetgeving kaas van rauwe melk

    Kaas van rauwe melk kent een groeiende populariteit maar het eten is niet altijd zonder risico’s. Na een aantal tragische…
    3 weken geleden

    Franchise: Je eigen De Pizzabakkers restaurant

    AdvertorialZin om samen een pizza-avontuur te beginnen? Wij zijn De Pizzabakkers en wij zijn op zoek naar franchisenemers waarmee we…
    3 weken geleden

    Raffaele’s Foodbar in Deventer sluit 1 maart

    Jarenlang at je uitstekend Italiaans bij Raffaele en Geke Natale aan de Brink in Deventer. 14 jaar lang in hun…
    6 februari 2025

    CEO vleesbedrijf Rovagnati komt om bij helikoptercrash

    Bij een helikoptercrash in Italië zijn drie doden gevallen, onder wie de CEO van het bekende charcuteriebedrijf Rovagnati. Het toestel…
    31 januari 2025

    Aantal Italiaanse restaurants daalt. Bezorgers groeien wel

    Het aantal Italiaanse restaurants in Nederland is ten opzichte van 2018 licht gedaald. In de lange periode daarvoor, van 2003…
    31 januari 2025

    Italiaanse restaurantformules succesvol

    Kende Nederland tot een jaar of twintig geleden nog amper een keten van Italiaanse restaurants met een vast concept, inmiddels…
    31 januari 2025

    Robin van Spronsen: “Er is nog voldoende ruimte voor groei van Italiaanse restaurants”

    Horeca-adviesbureau Van Spronsen & Partners publiceert al 20 jaar analyses over de Italiaanse horeca en kan zo een goed beeld…
    29 januari 2025

    Hippe Italiaanse restaurant interieurs horecatrend

    Een Fiat 500 aan de muur, kraaienborst met spitskool op je bord; Italiaans dineren is al lang veel meer dan…
    29 januari 2025

    Wie opent de eerste Gnoccheria of Polentaria?

    De Pizzeria en Gelateria is al even bekend net als keten Spaghetteria die een mooie naam vond maar ook echt…
    28 januari 2025

    Knippen, scheren en een wijntje kopen; The Italian Barber in Borne denkt altijd out of the box

    Augustus 2022 opende Stefano Juliano (33) in het Overijsselse Borne The Italian Barber en dat is niet zomaar een kapsalon.…
    28 januari 2025

    Mangiape combineert Italiaanse winkel en horeca in Leusdens winkelcentrum

    Bij Mangiape in Leusden zijn gasten even op vakantie in Italië. Is het niet vanwege oprechte gastvrijheid bij binnenkomst, de…

    Dranken en likeuren

    Caffè

    Olijfolie

    Wijn