NieuwsSmakenWijn

Wijnfestival Zeist op 25 september

Zet zondag 25 september maar even in de agenda want dan is het eerste échte Italiaanse wijnfestival in het Walkartpark in Zeist. Veel Italiaanse wijnmakers vliegen speciaal naar de Slotstad om alles te vertellen over de meer dan 30 wijnen die je kan proeven. Wijnimporteur Slurpini nam samen met collega-ondernemers uit de buurt het initiatief. Naast de sapjes is er ook aan de hapjes gedacht met een paar Italiaanse foodtrucks.

Kids spelen in het park of dansen samen met de oudjes op de maat van de DJ. Het befaamde Zeisterbos ligt op een steenworp om na afloop de wijn- en spijsvertering een handje te helpen. Wandel dan trouwens even langs bij de Zeister wijngaard Hoog Beek & Royen, die naast bekroonde wijn ook Italiaanse grappa voor het goede doel maakt.
Vlakbij is ook de Italiaanse IJssalon Venezia waar de Zeistenaren al meer dan 80 jaar een ambachtelijk Italiaans ijsje halen. Als klap op de vuurpijl is het kleinschalige festival helemaal gratis te bezoeken én…, je kan een keer persoonlijk met ons kennismaken. We zien je graag van twaalf tot acht, cin cin!

Meer info via Slurpini.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button