Kunst, film, muziekMuziekNieuws

Kaarten winnen voor het concert van Eros Ramazzotti!

Eros Ramazzotti, het wonderkind van de Italiaanse popmuziek komt na twee jaar weer terug naar ons land. Op 3 november treedt hij op in de Ziggo Dome in Amsterdam. Il Giornale verloot vrijkaarten!

Na het winnen van het Sanremo festival met het nummer Terra Promessa vergaarde Eros internationale faam met de hits ‘Se Bastasse Una Canzone’, ‘Adesso Tu’, ‘Musica è’,  ‘Cose Della Vita’ en door zijn duetten met internationale supersterren als Cher, Tina Turner, Anastacia en Joe Cocker.

De zanger, tekstschrijver, componist en muziekproducer die onlangs opnieuw vader werd, verkocht wereldwijd meer dan 55 miljoen albums. Vijf van zijn hits staan in de Top2000 van 2014. In 2012 bracht hij zijn meest recente album NOI uit. Hiervan verkocht hij meer dan 700.000 exemplaren en een gelijknamige wereldtournee volgde.

Kaarten winnen

In samenwerking met Mojo verloot Il Giornale drie keer twee kaarten voor het concert op 3 november. Wat moet je doen? Twee dingen:
1. Bezoek onze actiepagina www.ilgiornale.nl/eros en schrijf in voor onze nieuwsbrief*
2. Mail ons je favoriete nummer van Eros Ramazzotti en leg uit waarom je dat liedje het beste vindt. Stuur je favoriet per mail naar redactie@ilgiornale.nl.

*Ontvangt je onze nieuwsbrief al dan zien we graag alleen uw favoriete Eros-nummer tegemoet en
dingt u ook mee naar de prijs.  Inzendingen en inschrijvingen voor 1 juli. Prijswinnaars worden op onze website bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Eros houdt ook van voetbal en kwam een paar dagen geleden in het nieuws als vredesstichter tijdens een liefdadigheidswedstrijd. Bekijk het filmpje op Youtube.

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button