SmakenWijn

Vini per Tutti klaar voor de feestdagen met Italiaanse kerstpakketten

Afgelopen zondag begon de herfst al was het aan de temperatuur nog niet te merken. De feestdagen lijken nog ver weg maar zijn echt al weer in zicht en die kan je maar beter een Italiaans tintje geven. Bij Vini per Tutti zijn ze ook helemaal weg van Italië. Eigenaren Mario en Peggy, bekend van het Italië Evenement,  komen nu met feestelijke Italiaanse kwaliteitswijnen en ‘catchy’ wijn-accessoires, echte hebbedingen, perfect voor een origineel Italiaans kerstpakket!

Grote flessen Prosecco
Grote flessen Prosecco

Grote flessen voor een groots feest

Blij zouden wij bijvoorbeeld worden van een zogenaamde ‘jeroboam’ Prosecco DOC Millesimato van Montagner uit Treviso. Dat is een luxe fles van maar liefst drie liter, twee keer zo groot als de bekende ‘magnum’ van anderhalf. Vini per tutti heeft ze ook nog groter voor als het aantal feestgangers uit de hand loopt.

Met zo’n grote fles is er een kans dat hij niet helemaal op gaat. Alhoewel die kans niet heel groot is zijn spumantestops op dat moment reuze handig. Die houden de bubbels binnen bij mousserende flessen.

Een drietal standaardpakketten zijn volledig te personaliseren. Bijvoorbeeld door de bedrijfsnaam of het logo met laser in wijnglazen te graveren. Ook natuurstenen onderzetters geven een bijzondere uitstraling. Ook hier zorgt de laser voor een haarscherp logo.

IJsblokjes van natuursteen
IJsblokjes van natuursteen

IJsblokjes van steen

Bij een Italiaans feestje horen natuurlijk vrolijke aperitivi. De gasten zullen dan even gek opkijken als er kubusvormige stenen in het glas gaan. Deze originele stenen ijsblokjes doen echter precies hetzelfde als de echte, maar hebben het grote voordeel dat het drankje niet met water wordt verdund. Dat zou zonde zijn van de smaak nietwaar?!

Feestelijk is verder de spumante van Franciacorta, topwijn met bubbels die op dezelfde manier als Champagne wordt gemaakt. Diverse Italiaanse dessertwijnen en likeuren maken het pakket helemaal af. Agricanto likeur is heerlijk bij de koffie. Een drank op basis van de Rabosowijn.

Mario en Peggy
Mario en Peggy

Mario en Peggy delen graag hun Italiëpassie en die voor wijn, ze adviseren het liefst persoonlijk. Op hun site meer informatie en het complete assortiment. www.vini-per-tutti.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button