NieuwsUmbriëVakantie

Vakantie op een kasteel in Umbrië

Golvende vlaktes, ruige bergen, schilderachtige dorpjes, prachtige cultuursteden, heldere beekjes en vruchtbare gronden. Umbrië heeft het allemaal. Maak een schitterende reis door authentiek Italië, vol culturele, kunstzinnige en gastronomische hoogtepunten. Geniet van de rust of juist van activiteiten met het hele gezin. In dit prachtige Umbrische landschap, op 25 km afstand van de wereldberoemde stad Assisi, ligt het kleine dorpje Panicaglia.

In het middeleeuwse dorpje Borgo Panicaglia ligt een uniek kasteel uit 1266. Een prachtig pand dat we voorzien hebben van een warme en sfeervolle inrichting. Op 800 meter hoogte, met uitzicht over de Umbrische bergen, kun je hier heerlijk verblijven. Het is een bijzondere plek waar je niet alleen zult ontspannen en genieten, maar waar je ook echt kunt deelnemen aan het Italiaanse familieleven.

Neem een kijkje in onze keuken, help ons in de moestuin als je daar zin in hebt of ga lekker relaxen op een van de vele loungeplekken. Maak de Italiaanse beleving compleet door deel te nemen aan kooklessen en wijnproeverijen.

We zorgen dat zowel jong als oud zich thuis voelt in Borgo Castello Panicaglia. Terwijl je geniet van een heerlijk glas Italiaanse wijn, zorgen wij dat de kinderen ook de tijd van hun leven hebben. Naast een zwembad en een speeltuin, worden er tijdens de mei- en zomervakantie diverse activiteiten voor de kinderen georganiseerd. Buiten de schoolvakanties is Borgo Castello Panicaglia niet alleen de perfecte plek voor bruiloften, yogaweken en wandelvakanties, maar ook voor een romantisch en culinair weekendje weg voor twee.

In Borgo Castello Panicaglia kun je zeven dagen per week, genieten van heerlijk verse maaltijden. We serveren ontbijt, lunch en een driegangendiner (dagmenu). Hierbij werken onze koks zoveel mogelijk met producten van eigen land of met producten die afkomstig zijn van lokale boeren en bedrijven.

Meer informatie op www.borgocastellopanicaglia.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button