Italiaanse merenNieuwsVakantieVenetoVerona

Vakantie aan het Gardameer? Go Italy Card mee!

Met de Go Italy Card kan je tijdens de vakantie aan het Gardameer en in Verona bij meer dan 600 bedrijven een speciale korting krijgen, Maar ook bij meer dan 100 ‘Italiaanse’ bedrijven in Nederland.

Met de Go Italy Card bespaar je veel geld bij bars, restaurants, hotels, campings, winkels, pretparken, tal van outdoor activiteiten, verhuur bedrijven en nog veel meer. Je kunt de deelnemende bedrijven herkennen aan de blauwe sticker. Eén kaart is geldig voor het hele gezin (2 volwassenen plus alle kinderen of maximaal 4 volwassenen).

Waar te koop?

De Go Italy Card kun je voor 15 euro online kopen via de website van de Go Italy Card (www.go-italy.eu). De kaart ook te koop via de webwinkel van de ANWB en ANWBtickets.nl. In Italië is de kaart verkrijgbaar bij de lokale VVV-kantoren rond het Gardameer en in Verona.

gardameerOok voordeel in Nederland

Met de kaart krijg je ook korting bij 100 Italiaans gerelateerde bedrijven in Nederland dus ook buiten de vakanties om kun je de echte Italiësfeer proeven!

De kaart is geldig tot 31 december 2014. Kijk voor meer informatie over de deelnemende bedrijven en exacte adressen waarde kaart te koop is op www.go-italy.eu.

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button