NieuwsUmbriëVakantie

Umbrië in Amsterdam op maandag 23 januari. Gratis entree.

Op zoek naar een heerlijke voorjaarstrip naar Italië?  Het groene Umbrië heeft alles wat Italië zo aantrekkelijk maakt. Van 28 april tot 6 mei vindt het festival Umbriabeecoming plaats. Precies in de meivakantie! In verschillende plaatsen rondom Terni zijn er proeverijen, optredens, speciale culturele rondleidingen en (sportieve) excursies door de natuur. Een enorm breed programma op het gebied van cultuur, kunst, welzijn, sport (raften!) en religie. Met de festivalpas, de Beecard, krijgt u toegang tot alle evenementen.

De organisatie, UmbriaLab uit Terni, promootte het festival de afgelopen dagen bij diverse Dante Alighieri verenigingen in Nederland en sluit komende maandag, 23 januari, af in het Italiaans Cultureel Instituut in Amsterdam. Iedereen is van harte welkom voor meer informatie over Umbrië en het festival. De toegang is gratis.

Door middel van filmpjes, foto’s en informatie leert u het prachtige Umbrië en het festival kennen. Na afloop van de lezing is er een wijnproeverij, met mooie wijnen uit Montefalco en San Gemini en hapjes uit de streek. De presentatie is in het Italiaans maar mocht u dat niet beheersen dan zeggen de de foto’s en video’s al genoeg. Bent u cursist Italiaans dan is de gezellige avond natuurlijk prima oefenstof.

De avond begint om 20.00 uur in het Italiaans Cultureel Instituut, Keizersgracht 564 in Amsterdam. Gratis entree.

Voor informatie over het festival:
www.umbriabeecoming.it
www.umbrialab.it

Meer over Umbrië op onze site:
Umbrie: de kunst van leven
Denk eens aan het groene Umbrie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button