Italiaanse restaurantsNieuwsSmaken

Uitstekend arrangement bij Restaurant da Mario

Restaurant da Mario in Neck, bij Wijdewormer, staat al jaren bekend als een van meest succesvolle Italiaanse restaurants van Nederland. De kwaliteit en ambacht die sinds jaren hier terug te vinden is wordt door de zonen van Mario Uva doorgevoerd. Mario Uva won vorig jaar de Mondo Italia Award.

Il Giornale mocht het arrangement beleven afgelopen week als gast van TravelBird die deze arrangementen voor een zeer interessante prijs aanbiedt, en wij kunnen niet anders zeggen dan: Fantastico!

Mario Uva maakt zelf de verse pasta
Mario Uva maakt zelf de verse pasta

Een aangename sfeer heerste de hele avond. De gasten worden verwelkomd door patron Mario die zelf achter een werktafel verse pasta staat te draaien vergezeld door gitarist Bruno. De bediening onder de bezielend leiding van Antonio e Alessandro zorgen met aandacht en passie dat de avond soepel verloopt.

Er komen het maar liefst 8 gangen op tafel, allemaal even smaakvol en fraai opgemaakt. De wijnen, die inclusief in de arrangement waren, combineerde erg goed met de gerechten en de glazen werden steeds attent bijgevuld.

Kortom, dank aan het team van restaurant Mario voor deze onvergetelijk avond en…Arrivederci a Presto.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button