HuizenNieuws

TV-tip: Droomhuis gezocht in Italië, 30 maart, 21:20 uur

In de gedrukte versie van onze krant die eind februari verscheen, schreven we al over tips voor het kopen van een huis in Italië. Het Lago Maggiore is een populaire omgeving. Relatief dicht bij Nederland, vlakbij de luchthaven van Milaan, mooie stadjes en natuurlijk een geweldig meer om van te genieten.

droomhuis gezocht italie lago maggioreIn het TV programma Droomhuis gezocht van Omroep Max gaan Conny en André op zoek naar hun droomhuis in de buurt van het Lago Maggiore. Conny en André wonen naar eigen zeggen op het mooiste plekje van Vlissingen, maar na een inbraak voelen ze zich er toch minder prettig. Ze denken nu serieus aan wonen in Italië, het land waaraan ze al twintig jaar, net als wij, hun hart hebben verpand. Het stel weet precies waar hun droomhuis moet staan.

Lago Maggiore bezienswaardighedenPresentator Sybrand Niessen helpt het stel én teckel Bas hun ideale woning te vinden. Ze willen het liefst uitzicht over het water, en vooral niét over een spoorlijn. Tijdens deze speurtocht leren ze echt Italiaans ijs maken en varen ze in een bootje over het meer. Tot slot komt ook pianist Cor Bakker nog even langs, want die is ook een groot Italiëfan!

 

 

Maandag 30 maart 2015 21:20 uur, NPO 1

Herhalingen:
Dinsdag 31 maart 2015 14:10 uur, NPO 2
Zaterdag 4 april 2015 11:30 uur, NPO 1
De Uitzending is uiteraard ook op Uitzending gemist te bekijken.

Lees ook over de mooie tuinen en parken die te bezoeken zijn aan het Lago Maggiore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button