Italie EvenementItalië Evenement 2014NieuwsTrouwen in italië

Trouwen voor één dag en gratis loveshoot op het Italië Evenement 2014!

Er is geen mooiere plek om te trouwen dan in Italië. Daarom is er tijdens het Italië Evenement 2014 rond de kapel van Kasteel de Haar een speciaal trouwplein, La Piazza del Matrimonio. Op het plein zijn alle ‘huwelijkse voorwaarden’ aanwezig zoals bruidsboeketten en huwelijksreizen, maar er zijn ook stijlvolle bruidsmodeshows en info over praktische zaken. Durf daar maar eens Nee tegen te zeggen!

Trouwen voor één dag

Bent u geïnspireerd geraakt en wilt u weten hoe het zou kunnen zijn? Meld u dan aan voor de ceremonie: Trouwen voor één dag! Een bijzondere ambtenaar van de burgerlijke stand verzorgt een volledige trouwceremonie, waarna het bruidspaar romantisch zal worden toegezongen door Lorenzo Di Addario. Dus wilt u proefdraaien voor de echte grote dag of de mooiste dag nog een keer over doen in Italiaanse sferen dan kan dat! Meer informatie en opgeven via de site van Festamore.

Een gratis loveshoot op het Italie Evenement 2014
Een gratis loveshoot op het Italie Evenement 2014

Loveshoot: say gorgonzola!

Heeft u zich altijd al eens als (bruids)paar willen laten vereeuwigen bij een bijzondere Fiat 500? Pak dan deze kans! Op het Piazza del Matrimonio staat een knalroze Cinquecento Giardiniera op u te wachten en een professionele fotograaf maakt een echte loveshoot. Helemaal gratis!  Meer info over deze loveshoot.

Meer over trouwen in Italië.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button