Italiaanse liefdeNieuwsStile ItalianoTrouwen in italië

Trouwen? Natuurlijk, in Italië, romantischer kan niet!

Heb jij je je Valentijn gevonden? Dan is trouwen in Italië misschien iets voor jullie! Een romantisch huwelijk in een Toscaanse villa, luxueus trouwen aan het Lago Maggiore of een trendy huwelijk op het strand in Zuid-Italië?

Sinds Marco en Leontien maar natuurlijk ook Wesley en Yolante, is trouwen in Italië helemaal hot. Maar zoek wel een goede adviseur die je helpt met alle formaliteiten en de organisatie, want het is toch anders dan in Nederland. Italian Style heeft lange ervaring met het organiseren van huwelijken van (in Nederland wonende) Nederlanders in Italië.

Trouwen in Italië

Gea van der Spek van Italian Style legt uit: ” Wij zoeken samen met het bruidspaar naar de perfecte locatie voor de perfecte bruiloft. We houden rekening met het aantal personen en de style die het beste bij ze past. Een romantische villa waar je pas bij binnenkomst merkt hoeveel luxe het biedt. Een prachtig oud kasteel met originele details en verhalen van de gravin die tot leven komen. Een familieboerderij waar alles mag en de kinderen kunnen ronddo(l)len. Een stijlvolle B&B met adembenemend uitzicht over de Middellandse zee. Of een hip hotelletje waar je met je vrienden in een fantastische decor je eigen film beleeft”

Hapjeslunch op een idyllisch eilandje, op een verlaten strandje
Met een ‘brindisi’ van heerlijke ‘prosecco’ bij de romantische wensput, de fraaie bruidstaart met verse aardbeien aansnijden onder de bogen van een 18 Eeuwse villa, een ‘antipasto’ hapjeslunch op een idyllisch eilandje, op een verlaten strandje, een diner met livemuziek in een prachtige ‘palazzo’ met uitzicht over de zee, een intiem diner aan lange tafels in een romantische ‘cortile’…  Tsja, zo wil je ieder jaar wel trouwen.

Italian Style maakt alles mogelijk!

Kijk voor meer informatie en ideeën op www.italianstyle.nl

trouwen-in-italie-italian-style-straat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button