Italië Evenement 2014Stile ItalianoTrouwen in italië

Trouwen Kim Kardashian en Kanye West in Florence of in Haarzuilens?

Aan de lijst ‘celebraties’ die willen trouwen in Italië lijkt maar geen einde te komen. In de wandelgangen van de showbizzwereld gonst het van de geruchten dat Kim Kardashian en Kanye West zaterdag 24 mei gaan trouwen in Florence. Of komen ze naar Haarzuilens…? 

Het zou volgens welingelichte kringen gaan gebeuren in het majestueuze Fortezza di Belvedere. Het imposante bouwwerk uit de 16e eeuw dat na een restauratie van vijf jaar pas recent werd opengesteld voor het publiek, is volgens ingewijden door het aanstaande bruidspaar gehuurd voor ongeveer 300.000 euro. Na een start alle plechtigheden in Parijs zouden alle gasten naar Italië worden overgevlogen met een privéjet.

Het stel bracht volgens bronnen een aantal dagen door in de Toscaanse stad en had onder meer een ontmoeting bij het Italiaanse modehuis Ermanno Scervino. Dat voedt de geruchten dat de bruidegom en wellicht ook de bruid op hun trouwerij iets dragen van het merk.

In een interview met een lokale de lokale krant La Nazione, verklapte de rapper dat Florence de mooiste stad van Europa is. Het vermoedde zelfs dat baby North in de Toscaanse stad is verwekt!

trouwen voor een dag italie evenementOf naar Haarzuilens?

Wellicht is het verhaal wel een grote afleidingsmanoeuvre voor de paparazzi en komen de sterren zaterdag naar Kasteel de Haar! Op het Italië Evenement is namelijk erg veel aandacht voor een Italiaanse bruiloft op het Piazza del Matrimonio. Daar klinkt veelvuldig het Italiaanse jawoord: Si! Je kan er trouwen voor één dag, genieten van de muziek van Lorenzo en Edwin Monteyn, bruidsmodeshows zien of een heuse, unieke rondvaart maken door de grachten van Kasteel de Haar. Kortom, romantiek ten top voor prille stelletjes, aanstaande bruidsparen of andere romantici.

Meer over trouwen in Italië.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button