Italiaanse kado's voor de feestdagenItaliaanse kado's voor MoederdagItaliaanse kerstkado'sNieuwsZaken

Tricolori sieraden van carbon

Wielrennen is in Italië net zo populair als in Nederland. Dat kwam in 2002 en 2010 schitterend tot uiting toen de Giro d’Italia in ons land startte, respectievelijk in ‘Gironingen’ en Amsterdam. Ron van den Bosch is zo’n echte wielerfanaat maar hij heeft ook een passie voor Italië. Ron is juwelier-goudsmid en bedacht op de fiets een nieuw soort sieraden, van Carbon. Een materiaal dat je niet zo snel verwacht in een mooie ketting of armband. Carbon wordt namelijk veel gebruikt in de autosport, vliegtuigbouw maar ook om fietsen van de maken. De koolstofvezel heeft een perfecte mix van eigenschappen, licht maar tegelijk heel sterk.

iphone cover tricolori carbon italiaanse vlagDe sieraden maakt Ron in zijn eigen atelier in Woerden en als echte Italieliefhebber zien we de Italiaanse driekleur vaak in de ontwerpen terug.  De sieraden hebben een  sjieke, maar tegelijkertijd ook stoere uitstraling. Sommige ontwerpen zijn gemaakt in combinatie met zilver of titanium. De Carbon collectie is er voor dames en heren en kreeg de Italiaanse naam van het materiaal; Carbonio!

Het oog van Il Giornale viel op de iPhone cover van carbon met tricolori design. Een sieraad voor de telefoon. Meer sieraden op www.carbonsieraden.nl of op het Italië Evenement, want ook daar ontbreekt Carbonio natuurlijk niet.

Bekijk al onze Italiaanse kerstkado’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button