Italiaanse kerstkado'sNieuwsReceptenSmaken

Traditionele Italiaanse Panettone van het familiebedrijf Filippi

Over een paar weken gaat de klok weer achteruit en komen de feestdagen echt in zicht. In Italië weten ze dat het dan bijna tijd is om de traditionele Panettones op tafel te zetten. Die zijn tegenwoordig ook volop in Nederland te koop maar we weten uit ervaring dat de kwaliteit (te droog!) nogal kan verschillen.

Marcel de Beer van de Where-Ever Company ontdekte een mooi Italiaans familiebedrijf waar innovatie en authenticiteit hand in hand gaan, en haalde de traditionele Panettones en authentieke Italiaanse feestcakes naar Nederland. Bij Pasticceri Filippi uit Vicenza geldt passie voor de producten als belangrijkste waarde.

“ Solo gli ingedienti migliori. Una lunga lievitazione natural impossibile piu buono” “Alleen de beste ingrediënten, aandacht en tijd voor de bereiding en als resultaat een onmiskenbaar mooi product!”

[divider][divider]

Ingrediënten voor de beste Panettone

Het bedrijf dat de heerlijkheden vlakbij Padova en Venetië produceert, kent een rijke traditie. Smaak en geur worden niet opnieuw gemaakt, echter wel opnieuw ontdekt, door het gebruik van de beste ingrediënten. Filippi noemt het zelf een combinatie van smaken die je kunt proeven en zien. Alle afzonderlijke smaken zijn te herkennen en toch vormen zij samen met de andere ingrediënten een harmonieus geheel, er overheerst niets.

Ingredienten van de authentieke panettone van Filippi

De ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd. Filippi gebruikt natuurlijke vanille uit Madagascar en de beste Italiaanse amandelen uit Bari. De gekonfijte vruchten in de Panettones komen ook uit het zuiden van Italië. Voor de Panettones worden boter, bloem, eieren en vanille luchtig samengebracht met zachte rozijnen en gekonfijte sinaasappel. De sinaasappel wordt gekonfijt als hij nog heel is, waardoor er niets van de smaak verloren gaat.De Panettones zijn er uiteraard naturel, maar ook met bolletjes chocolade of met een topping van geglaceerde suiker.

Bestellen, ook voor de zakelijke markt

Kijk voor de verschillende soorten en gewichten op LaPiada, de nieuwe webwinkel van Where-Ever Company. Met de kerstdagen kan iedereen (ook uw medewerkers en zakelijke relaties) genieten van dit overheerlijke typisch Italiaanse product, een Panettone zoals een Panettone hoort te zijn!

panettone il sognoEen prijswinnende Panettone levert Il Sogno. Wees er snel bij want ze zijn bijna niet meer leverbaar!
Panettone van Il Sogno bestellen.

Zelf Panettone maken? Kijk hier voor het recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button