NieuwsRegio'sToscaneVakantie

Vakantie aan de Toscaanse kust: Versillia van Marina di Carrara tot Livorno

Italian Residence heeft een heel groot aanbod in vakantiehuizen, privé villa’s en rustieke agriturismo’s, door heel Italië. Zij zoeken op maat het juiste vakantiehuis Bekijk het ruime aanbod, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Mail dan voor persoonlijk advies: mariannemoerdijk@italianresidence.nl

Onze tip!

Al eens gedacht aan de Toscaanse kust, regio Versillia, met de mondaine badplaatsen Viareggio en Forte de Marmi of Pietrasante met de fraaie Nikki beach club aan de kust van Versillia? Deze kust is ook ideaal met kinderen. 

Vakantie aan de Toscaanse kust

Het zandstrand van Viareggio is lekker breed, schoon en voorzien van vele faciliteiten. Forte dei Marmi is een luxe badplaats in Toscane met een schitterend breed zandstrand met talloze verzorgde badpaviljoens. Langs de boulevard van Viareggio tot aan Forte dei Marmi loopt een schitterend fietspad waar ik al menig heerlijk tripje gemaakt heb. Fietsen zijn overal te huur in Viareggio.

Wie van uitgaan houdt is aan dit deel van de Toscaanse kust ook aan het juiste adres. Hier vindt u diverse levendige plaatsen, zoals Forte dei Marmi, Viareggio. Wij hebben sinds kort een prachtig aanbod vakantievilla’s en mooie vakantiehuizen in ons aanbod.

Aanbod 1

Wakker worden met het geluid van de zee? Of heeft u zin om ‘s avonds na het eten nog even een duik te nemen? Dit heerlijke appartementencomplex ligt op slechts 80 meter van de zee. Het bestaat uit 6 kleine appartementen met gedeeld zwembad:

Aanbod 2

Vakantie aan de Toscaanse kust

In alle rust genieten van het prachtige uitzicht of een duik nemen in het schitterende zwembad, dat wordt gedeeld met 5 andere luxe appartementen:

Aanbod 3

Vakantie aan de Toscaanse kust

Proosten op het leven samen met vrienden of familie bij deze mooie vakantievilla. Gelegen op slechts 11 minuten rijden van de kust. U beschikt over uw eigen zwembad. Buiten staat een jacuzzi, heerlijk om in te bubbelen!

Italian Residence is een internetreisbureau, met de snelheid van de toekomst maar met de service en aandacht uit het verleden, zie hier reacties van tevreden klanten die u voorgingen.
Om zo snel en goed mogelijk te kunnen helpen, zien wij alle communicatie graag uitsluitend per email tegemoet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button