FilmNieuws

‘To Rome With Love’ inspireert om snel weer een tripje te boeken

Ondanks de snoeiharde bezuinigingen, had de gemeente Rome toch nog een slordige 14 miljoen euro over om de nieuwe Woody Allen film in zijn geheel te financieren. Een koopje volgens de meester want de grote sterren in zijn films werken bijna voor niets. De laatste films van Woody Allen speelden zich overigens allen af in een Europese stad. Het begon met Match Point (Londen), Vicky Cristina Barcelona uiteraard in de gelijknamige stad net als Midnight in Paris.
Reken dus op mooie plaatjes van de eeuwige stad in de film To Rome With love die komende donderdag, 23 augustus, in première gaat.

De film kreeg in Amerika matige kritieken en scoort op de belangrijke filmsite IMDB een zes en half. Maar daar gaat het ons Italiëliefhebbers natuurlijk helemaal niet om. Het decor van de waarschijnlijk ook voor u herkenbare plekken in de stad, biedt genoeg inspiratie om dit najaar weer een heerlijk tripje te boeken. En daar was het het gemeentebestuur van de stad natuurlijk allemaal om te doen.

De beeldschone Penelope Cruz speelt een van de hoofdrollen
De beeldschone Penelope Cruz speelt een van de hoofdrollen

Ook blijft het een feest om Roberto Benigni (La Vita e Bella) aan het werk te zien en om de schoonheid van Penelope Cruz van het grote doek te zien spatten. Verder doet Allen zelf mee en spelen Alec Baldwin, Ellen Page en Jesse Adam Eisenberg een rol.

De film is dus niet Allens meesterwerk maar gewoon een luchtige romantische komedie vol Italiaanse passie. Wat ons betreft dus zeker het kopen van een kaartje waard!

Bekijk de trailer (lees meer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button