Nieuws

Thema Italië op Drentse Country & Pumpkin Fair

Het is weer pompoenentijd, heerlijk! Wij aten afgelopen maandag al met pompoen gevulde ravioli met boter en salie. Een fantastische Italiaanse klassieker. In Drenthe is een heuze pompoenboerderij, de Pompoenerie, die alleen van augustus tot november geopend is voor publiek. Het is al meer dan 15 jaar een begrip in Drenthe. Rondom de boerderij worden duizenden pompoenen en kalebassen gekweekt.

Country & Pumpkin Fair Italië

Vanaf vrijdag 14 tot en met zondag 16 september wordt rond de boerderij een groots evenement gehouden ter ere van de pompoen, de Country & Pumpkin Fair. Dit jaar staat alles in het teken van Italië. Met bijna 100 exposanten en diverse activiteiten is er veel te beleven. Italiaanse mode, design, kunst, muziek en natuurlijk de beste keuken van de wereld.

Ook aan de kinderen is gedacht. Op zaterdag en zondag zijn er bijvoorbeeld  workshops Halloween pompoen snijden.

Een klassieker van Marco Zanuso, de Lady stoel

Primeur: Marco Zanuso tentoonstelling

Tijdens de fair toont Jan Luppes Interieurs speciaal voor dit thema een exclusieve ‘Marco Zanuso’ tentoonstelling. Deze Italiaanse pionier op designgebied ontwierp vanaf de jaren 50 iconische objecten die wereldwijde bekendheid genieten. De expositie die als laatste tijdens de Designweek te zien was is voor het eerst in Nederland.

De fair vind plaats in Nieuw Weerdinge, Drenthe
14 tot en met 16 september, 10.00 – 17.00 uur
Meer informatie: www.countryenpumpkinfair.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button