Miss Italia Olanda

Tess Huissen winnares Miss Italia Olanda 2011

Deze dames streden afgelopen weekend om de titel Miss Italia Olanda 2011 op het Italië Evenement. Aan de wedstrijd mochten meisjes meedoen die Italiaans of van Italiaanse komaf zijn en woonachtig in Nederland. Verder was een ‘onberispelijke reputatie’ vereist en moesten de dames sinds de geboorte van het vrouwelijke geslacht zijn! 

De jury aan het woord van de Miss Italia Nel Mondo
De jury aan het woord

De jury was te benijden dat ze de schoonheden van dichtbij kon aanschouwen maar niet om de keuze die ze moest maken. Presentatie, houding, zelfvertrouwen. Criteria die door de juryleden werden genoemd voor de beoordeling. De neutrale toeschouwer zag al snel dat het een heidens karwij zou worden om een winnares aan te wijzen. Met de looks alleen redden de bella’s het niet. Aantoonbare passie voor Italië werd ook gevraagd en beheersing van de Italiaanse taal was een belangrijke pré.

Na de halve finale op zaterdag kreeg Tess Huissen zondag de felbegeerde sjerp uitgereikt!

Zij reist op 13 juni naar Reggio Calabria om zich gedurende twee weken voor te bereiden op de finale van Miss Italia nel Mondo. De finale wordt op 25 juni live uitgezonden op Rai Uno en Rai International.

Bekijk de spannendste momenten van de verkiezing!


Lees ook ons bericht over Italiaanse vrouwen die de mooiste van Europa zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button