Italiaanse modeNieuwsStile Italiano

Stijlvol flaneren met een Italiaanse designers-kinderwagen

Bij Italianen kunnen kinderen een potje breken. De koters worden als prinsen en prinsesjes opgevoed en kunnen weinig fout doen. Dat was vroeger al zo en nu het Italiaanse geboortecijfer tot het laagste van Europa is gedaald wordt het ene kind tot in extrema gekoesterd. Elke Italiëganger met kinderen ervaart de aandacht die ze krijgen en probleemloze acceptatie in restaurants. Logisch dat de bambini op hun mooist moeten worden gepresenteerd.

Topdesigners bemoeien zich tegenwoordig met veel meer dan mode alleen. De parfums zijn er al vrij lang en u las op deze site al over de fashionhotels van Versace en Missoni. Maar dat laatste merk hielp vorig jaar ook het Nederlandse merk Bugaboo met de vormgeving van kinderwagens.

Je kleintje in een Burberry-kar behoort eveneens tot de mogelijkheden en vanaf dit jaar zijn er ook Fendi kinderwagens te koop. Voor wie minder thuis is in de mode. Fendi is een oud Italiaans modehuis dat onder andere bekend is van zijn Baguette-handtassen. Het merk heeft kennelijk wat met wagens want een half jaar geleden presenteerden ze al een Maserati Fendi.

De buggy van Fendi
De bambino-buggy van Fendi

De kinderwagen, die in samenwerking met het Italiaanse merk Inglesina is gefabriceerd, is bezaaid met de ‘F’ van Fendi en voorzien van alle luxe die een blije bambino tegenwoordig verwacht. Om in stijl te blijven zijn er ook autostoeltjes en buggy’s van Inglesina te verkrijgen in de Fendi uitvoering.

Hoeveel de wagens gaan kosten is niet bekend. Wel dat ze in slechts een klein aantal exclusieve winkels te verkrijgen zijn.

Fendi betaalt de restauratie van de Trevifontein
Bekijk de site van modehuis Fendi.
De site van de Italiaanse kinderwagenfabrikant Inglesina.
De kinderwagens van Bugaboo en Missoni.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button