Nieuws

Starbucks nu ook naar centrum Rome

Nadat de Amerikaanse koffieketen Starbucks vorig jaar de eerste vestiging in Rome opende in een buitenwijk, gaat er binnenkort ook eentje open in het centrum van de stad. Italiaanse media vermoeden dat dat in het winkelcentrum Galleria Alberto Sordi aan de Via del Corso zal zijn.

De geruchten over de opening van Starbucks op deze toplocatie gingen al maanden maar na een oproep voor personeel wisten de persmuskieten het zeker. De beoogde locatie worden momenteel gerenoveerd.

Het bedrijf zoekt mensen voor de vestiging in het centrum maar ook voor die het outletcentrum van Castel Romano-winkelcentrum. Daar opende het bedrijf april 2022 de eerste locatie in de hoofdstad van het land.

Vestigingen Starbucks in Italië

De koffiegigant opende in 2018 de eerste vestiging in Milaan (zie foto boven) en kondigde daarop aan snel naar 20 locaties te willen. Na een stroeve start openden ze vorig jaar de deuren in Turijn, Bergamo, Verona en Rome. Tot eind 2023 wil de keten nog 20 extra vestigingen in Italië openen wat het totaal op 35 zou brengen. bekijk alle vestigingen via deze link.

Starbucks nu ook naar centrum Rome
Het stijlvolle winkelcentrum Galleria Alberto Sordi in Rome

Update mei 2023

De locatie is bekend!

Starbucks nu ook in centrum Rome

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button