Italiaanse kado's voor MoederdagNieuwsSmaken

Speciale oranje pizzaoven voor een gezonde EK-feestsnack

Pizza is heel gezond bleek uit onderzoek, u las het op de voorpagina van onze gedrukte krant. Met de komende oranje hoogtijdagen is dus niet de bitterbal maar de pizzapunt de verantwoorde feestsnack.

Veel mensen zien er alleen tegenop om zelf pizza te maken maar dat is nergens voor nodig. De bodem maken valt best mee en is ook nog leuk om samen te doen. Met een speciale pizzaoven is hij in 5 minuten klaar, ze worden namelijk gemaakt door Gabriele Ferrari. Om de feestvreugde compleet te maken komt er nu ook nog een speciale oranje pizzaoven op de markt, in een gelimiteerde oplage. Alleen voor ons land want in Italië, waar ze ook veel worden verkocht,  hebben ze liever Ferrarirood of azzurro natuurlijk.

De oven is nu al te bestellen en dan wordt hij precies voor het EK-Voetbal afgeleverd. De prijs is € 159,95 inclusief recept voor een oranjepizza waarvoor de importeur het recept nog niet wilde prijsgeven. Onze fantasie werd hierdoor geprikkeld. Pizza met wortel, met pompoen of toch met oranje paprika? Dat maakt de pizza in ieder geval nog gezonder want gele en oranje groenten hebben een grote hoeveelheid antioxidanten.

Kijk voor verkooppunten op www.pizza-and-more.nl

Bekijk al onze Italiaanse Moederdagkado’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button