Italiaanse auto'sItaliaanse kado's voor de feestdagenItaliaanse kerstkado'sStile ItalianoZaken

Verzekerd van een snelle tijd met de Maserati Fuoriclasse

Maserati bestaat dit jaar precies 100 jaar en dus besteden we ruim aandacht aan dit echt Italiaanse automerk. De geschiedenis en de Nederlandse Maserati club hebben we recent al besproken. Nu gaat het over de nieuwe Maserati horloges. Als voor de auto nog even een erfenisje nodig is, is zo’n stijlvol klokje alvast een beginnetje. Je bent dan ieder geval verzekerd van een snelle tijd. 

horloges merk maserati

De nieuwe horloges van Maserati heten de Fuoriclasse en klasse zijn ze zeker. Ze zijn speciaal voor dit 100-jarig bestaan ontworpen als eerbetoon aan de sportieve stijl, elegantie en de lange traditie van het merk.

De bijzondere achthoekige vorm van de behuizing, een octagon, is geïnspireerd op de automotivewereld. Boven en onder zijn wielmoeren te herkennen. Het model zit in een 42 mm diameter stalen behuizing en is verkrijgbaar in acht verschillende uitvoeringen. Interessant vinden we de zogenaamde chocolate PVD-plating. Die uitvoering is dus bruin, dat snap je.

Een nieuwe Maserati behoort inmiddels tot de mogelijkheden van steeds meer mensen. Vanaf € 80.000,- staat er al een nieuwe Ghibli op je pad. Niet zo gek dat de verkopen in Europa dit jaar dan ook met 300% stegen. Het horloge verlangt ook geen extra hypotheek. De winkelprijs is vanaf € 199,-

Op de website van de importeur zijn nog meer modellen van het merk te zien. www.maserati-horloges.nl

Meer over Italiaanse horloges lees je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button