Italiaanse appsItaliaanse kado's voor de feestdagenRomeStedenVakantieZaken

Nieuwe reisgids én app: Smakelijk Rome

Wie wil er niet weer eens naar Rome? De cultuur, de geschiedenis, de mensen en… het eten! In deze gids staan de belangrijkste bezienswaardigheden van Rome beschreven, met daarbij vijf duidelijke stadsplattegronden met de beste koffiebarretjes, pizzeria’s en andere eetgelegenheden in de directe omgeving. Het lekkerste ijsje in de kleine straatjes rondom het Pantheon, de beste pizza in de buurt van de Spaanse Trappen: je vindt het allemaal in De smaak van Rome. Bezoek de Spaanse maar vermijd de talloze ‘tourist traps’ en geniet van het echte Rome van de bewoners. Deze gids is gemaakt met medewerking van het magazine De smaak van Italië.

Zoek je nog een hotel in Rome? Bekijk dan onze pagina met de best gewaardeerde hotels in Rome op basis van de grote boekingssites.

Rome-app
De informatie in het boek is ook verkrijgbaar als app! De offline navigatie wijst de weg naar alle lekkere adresjes. De app bevat ruim 150 unieke adressen voor koffie, ijs, aperitief, lunch, diner en culinair shoppen. De app is te downloaden in de AppStore.

Bekijk al onze Italiaanse kado’s voor de feestdagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button