Kunst & CultuurKunst, film, muziekMuziekNieuws

Sì: Bocelli doet Ziggo

We hebben hem een tijdje moeten missen, maar Andrea Bocelli (60) is weer helemaal terug. Na de presentatie van het album Sì, vorig jaar, begint de Italiaanse zanger aan een Europese tournee. Ook Nederland wordt niet overgeslagen, want op 28 en 29 maart 2020 staat hij in de Amsterdamse Ziggo Dome.

Andrea Bocelli verdween bewust een tijdje van de radar. Hij nam de tijd voor zijn familie, de wijngaard die hij samen met zijn broer beheert, en om zijn carrière een nieuw hoofdstuk te geven. De zanger verkocht wereldwijd meer dan 90 miljoen albums en vreesde in herhaling te vallen. De zoektocht naar nieuw repertoire heeft ruim tien jaar geduurd, maar het resultaat mag er zijn.

Op Sì (zijn 16de studioalbum, dat hij thuis opnam) staan herinneringen aan zijn jonge jaren en enkele bijzondere duetten met popartiesten als Dua Lipa en Ed Sheeran. Dua en Ed zullen er volgend jaar overigens niet bij zijn in de Ziggo, dus we kunnen ons verheugen op
Bocelli solo en een combinatie van zijn klassieke werk en populaire songs. Tipje voor de échte fans: er zijn ook VIP-tickets te koop.

Il Giornale had de eer Bocelli en zijn broer een paar jaar geleden te interviewen. Lees hier het artikel dat ging over de wijn die zijn familie maakt en die overigens ook wel eens is vervalst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button