Italiaanse modeStile ItalianoZaken

‘Shirt of the Month’ bij Camizza Elke maand een Italiaans overhemd in de spotlights

Camizza, het online label voor stijlvolle Italiaanse overhemden, heeft onlangs ‘Shirt of the Month’ gelanceerd. Een actie die modebewuste mannen de mogelijkheid biedt een shirt van Camizza te ervaren, tegen een sterk gereduceerde prijs.

Elke maand een ander overhemd
Shirt of the Month houdt in dat Camizza elke maand een ander overhemd in de spotlights zet. Een shirt dat alleen in die maand verkrijgbaar is tegen een sterk gereduceerde prijs. En heeft het shirt van de maand niet uw voorkeur? Niet getreurd, want de volgende maand staat er weer een ander Italiaans overhemd in de spotlights.

Voor de succesvolle man
Camizza richt zich met deze actie op de succesvolle en moderne man met gevoel voor stijl. De man die gesteld is op kwaliteit en duurzaamheid en hoge eisen stelt aan zijn uitstraling. Deze mannen hebben vaak maar weinig tijd om stad en land af te gaan voor het ideale overhemd. Het gemak en de snelheid van het bestellen in de webshop sluiten dan ook goed aan op hun levensstijl.

‘Shirt of the Month’ september
Het overhemd van september is een blauw met rood geruit overhemd en heeft een moderne cut away boord. Een fris shirt, gemaakt van een dubbelgetwijnd katoen, afkomstig van het Italiaanse stoffenhuis Canclini. Het shirt heeft een slanke pasvorm en een hoogwaardige afwerking van maar liefst 8 steken per cm. De prijs van het shirt of the month van september is normaal € 96,- maar tijdens de actie : € 75,-

Alle overhemden worden op ambachtelijke wijze gemaakt in het Noord-Italiaanse atelier, bij modestad Milaan. De shirts zijn er in de maten 38 t/m 43 en via www.camizza.nl verkrijgbaar vanaf € 89,­ per stuk (los van acties). Vandaag bestellen voor 16.00 uur = de volgende werkdag in huis. Bij Camizza betaalt u geen verzendkosten.

Een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button