Kunst, film, muziekMuziekNieuwsRegio'sToscaneVakantie

Robbie Williams in Lucca op 28 juli

Onlangs liet Robbie Williams de Ziggodome nog opstijgen. Mocht je dat gemist hebben dan is zijn optreden tijdens het Zomerfestival in de Toscaanse stad Lucca een prachtig alternatief tijdens je vakantie.

Het beloofd een magnifiek decor te worden binnen de historische muren van Lucca, een van de meest ontspannen steden van Toscane. 28 juli is het Britse pop-icoon de hoofd-act tijdens het Lucca Summerfestival. Alle successen uit zijn 25-jarige carrière komen langs zoals natuurlijk Angels, Feel, Rock DJ en Millennium. Dit is het enige concert dat Robbie deze zomer geeft in Italië.

De voorverkoop is al gestart dus wees er snel bij. Kaarten via luccasummerfestival.it.

Terugkeer

In 2015 en 2017 trad Robbie ook al op in Lucca in de zomer. Dat is hij kennelijk niet vergeten. Toen was het Piazza Napoleone de plek waar iedereen uit z’n dak ging. Dit keer wordt het podium direct naast de stadsmuur van Lucca geplaatst.

Robbie Williams is een fenomeen. Hij verkocht in totaal 85 miljoen albums wereldwijd, had dertien nummer één albums in het Verenigd Koninkrijk en veertien singles stonden op één. In 2005 verkocht hij het record van 1,6 miljoen concertkaarten op één dag. Verder brak hij records met zijn tournees, staat de hele schoorsteenmantel vol met prijzen en maakte hij zijn opwachting in tal van Tv-shows.

Meer wereldsterren in Lucca deze zomer

Lucca pakt dit jaar flink uit met optreden van grote wereldsterren in de zomer. Wat denken van The Chemical Brothers op 23 juli, Blur op 22 juli, Norah Jones op 14 juli, Simply Red op 1 juli en Kiss op 29 juni.

Kaarten via luccasummerfestival.it.

Dylan naar Perugia

Bob Dylan komt 7 juli naar Umbria Jazz. Lees meer.

Robbie Williams in Lucca op 28 juli

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button