NieuwsStile ItalianoTrouwen in italiëVakantie

Reisadviseur Robin organiseert jouw persoonlijke reis naar authentiek Italië

De droomvakantie organiseren die jij wilt kost veel tijd want het mag geen standaard vakantie zijn. Mooie herinneringen, authentieke plekjes en verhalen, díe wil je verzamelen zonder wekenlange uitzoekerij!

Italiëreizen op maat geregeld, uniek in Nederland

Robin van Particolare vakanties is een echte Italië specialist want ze komt al vanaf jongs af aan in Italië, leerde de taal en cultuur van dichtbij kennen en reisde in de loop van de jaren heel het land door. Het meest geniet ze van de authentieke plekjes die het land te bieden heeft. Van waar het Italiaanse leven nog écht Italiaans is en waar je de authenticiteit nog proeft!

Robin Prijs
Robin Prijs

Na jarenlang iedere vakantie weer een stukje liefde voor Italië mee naar huis genomen te hebben, besloot Robin om van haar passie haar werk te gaan maken en startte zij met Particolare vakanties. Dag in dag uit is zij bezig met het omzetten van prachtige wensen in onvergetelijke vakanties in Italië!

Bij Particolare vakanties vind je géén standaard pakketreizen. Robin Prijs is namelijk de eerste Italië reisadviseur in Nederland die alleen dát organiseert wat jij wilt tijdens jouw vakantie in Italië.
Je kunt denken aan:

  • Een gezinsvakantie op een mooi agriturismo waarbij de reis tot in de puntjes georganiseerd is.
  • Een citytrip alleen, met z’n tweetjes of een groep.
  • Een rondreis door Italië of over een van de prachtige eilanden.
  • Een vakantie gevuld met bijzondere activiteiten zoals een kookcursus, een wijnproeverij of zelfs een taalcursus.
  • Of misschien wel iets heel anders!

Wat je wensen ook zijn. Als Robin je de organisatie uit handen neemt wordt het een vakantie helemaal volgens jouw wensen. En dat is pas genieten!

Groepsreizen, huwelijks- of jubileumreis

Naast de organisatie van jouw vakantie, organiseert Robin in samenwerking met Nederlandse én lokale partners ook graag groepsreizen op maat en je huwelijks- of jubileumreis. En ook die uiteraard helemaal naar wens!

Om alvast een beetje in de vakantiestemming te komen, krijg je een gratis vrijblijvend ‘vakantievoorpretgesprek’ om zo samen al je wensen onder de loep te nemen!
Stuur Robin een e-mail info@particolarevakanties.nl
Of bezoek haar website www.particolarevakanties.nl

 

DSC_0103

Cala Gonone-017

Cinque Terre S 2010-55

DSC_0367

DSC_0472

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button