DelicatessenwinkelsNieuwsSmaken

Prego! Italiaanse delicatessen in IJsselstein

Als een kind in een snoepwinkel. Zo voelen we ons altijd als we een delicatessenwinkel binnenstappen, bij voorkeur Italiaans natuurlijk. Er komen er gelukkig steeds meer, onlangs weer in IJsselstein. Prego Italiaanse Delicatessen is de nieuwe aanwinst voor de stad.

Na jaren vrienden en familie te verblijden met heerlijke etentjes in de privé trattoria in de achtertuin, besloten Marjan en Peter van Gaans om hun passie voor Italië met meerdere mensen te delen. IJsselstein was de perfecte locatie voor een eigen winkel. “Een gezellige binnenstad met allure”, aldus de trotse nieuwe eigenaren.  “In de Kerkstraat vullen we de Chinees, de Thai, de Sushi en Takeaways mooi aan”.

De specialiteiten zijn een wisselend menu van huisgemaakte dagverse pasta’s en een assortiment van heerlijke olijven die zelf gearomatiseerd worden. Verder zien we Italiaanse antipasti, Italiaanse vleeswaren, kazen en verse broodjes.

IMG_6178

Natuurlijk ontbreekt het Italiaans zoet ook niet. Chocolade van Autore is een voorbeeld.
De wijnen zijn van importeur Via Veneto die kleine, bijzondere wijnboeren in Italië bezoekt die voor kwaliteit gaan in plaats van de massa.
Tot slot heeft Prego een mooi assortiment handbeschilderd keramiek uit Italië te koop.

De winkel is van elf tot half acht geopend zodat iedereen na een drukke werkdag nog even een van verse en gezonde Italiaanse maaltijd kan ophalen.

  • Prego Italiaanse Delicatessen
    Kerkstraat 31A
    IJsselstein
    Openingstijden: 11.00 – 19.00 uur.
51a00a6081d273ef6bf8e7ed49f29249

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button