Italie EvenementItalië Evenement 2014NieuwsSmaken

Populaire Engelse TV koks Chiappa Sisters naar Italië Evenement

De Chiappa Sisters komen naar De Haar! Wie? Zult u misschien even denken. Deze drie charmante zusjes van Italiaanse afkomst zijn een hit in de UK na hun samenwerking met Jamie Oliver en hun eigen tv-serie, die zonder twijfel een keer in Nederland op de buis komt. De dames zijn namelijk van plan Nederland te veroveren. Op 23 en 24 mei presenteert het trio op het Italië Evenement in Haarzuilens hun nieuwe boek Simply Italian dat in het Nederlands verschijnt. Maar ze gaan ook zelf aan de kook om te laten zien hoe zij de allerlekkerste verse pasta maken.

Ontmoet De Chiappa Sisters op:
Vrijdag 23 mei om 11.00 – 13.00 – 15.00 uur
Zaterdag 24 mei om 11.00 – 13.00 – 15.00 uur

Chiappa Sisters, even voorstellen

Michela, Emi en Romina zijn opgegroeid in Wales in het hart van een hechte Italiaanse gemeenschap. De familie en eten stonden altijd centraal in het gezin.

Michela-meetMichela is de oudste zus. Ze reisde de wereld rond voor haar werk voor een sport management bureau en ondertussen voedt ze met kunst en vliegwerk haar dochter Fiamma op. Daarom is ze waarschijnlijk vaak in voor een snelle oplossingen voor het avondeten. Michela is expert in pastasauzen en risotto . Samen met haar man is ze eigenaar van een restaurant in Cardiff.

emiEmi is de middelste en woont en werkt als full-time nanny in Amerika. Emi is van de ingewikkelde recepten zoals de gevulde pasta’s. Ook houdt ze van een culinair experimentje om zo een moderne draai aan traditionele gerechten te geven.

rominaRomina is de jongste en het fuifnummer van het stel. Ze werkt in London bij een luxe modemerk. Romina is van het bakken maar ook van een feestje. Creativiteit en show zijn haar op het lijf geschreven.

Meer over de Chiappa Sisters op www.thechiappas.com

Bekijk een voorproefje van de zuster om alvast in de stemming te komen!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button