Italiaanse dranken en likeurenNieuwsSmaken

Penélope Cruz op nieuwe Campari kalender

Italiaanse topmerken hebben wat met kalenders, liefst hele fraaie. De al 40 jaar gepubliceerde kalender van Pirelli is misschien nog wel de meest beroemde. Daarop prijken vaak blote topmodellen zoals dit jaar het Nederlandse topmodel Saskia de Brauw. Maar ook die van de koffiebrouwer Lavazza is, met name bij de dames, zeer gewild. De kalenders zijn merkbouwers zoals dat in marketingtermen heet.

Actrice Penélope Cruz, die onlangs nog te zien was in de Woody Allan film To Rome with Love, is de nieuwe ster van de Campari-kalender van 2013. Ze is daarmee de 14e ster die een plekje verovert in de wereldberoemde kalender. Penelope poseert onder meer tussen zwarte katten en gebroken spiegels. Fotograaf was dit keer de Parijse modefotograaf Kristian Schuller.

Net als die van Pirelli is de gedrukte versie van deze kalender een exclusief hebbeding, er worden maar 9.999 exemplaren gedrukt.

Beeld uit de Lavazza kalender

Meer Campari

Campari is natuurlijk een exponent van de Italiaanse aperitief cultuur. Lees meer over borrelen op zijn Italiaans. Bekijk het recept voor een  Italiaanse kerstcocktail.

Penélope Cruz op nieuwe Campari kalender

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button