DelicatessenwinkelsNieuwsSmaken

Pasta Bene Veenendaal ING Starter van de Maand

Frans Verbeek mailde ons deze zomer enthousiast dat de stapel gedrukte Il Giornale razendsnel op was gegaan en of Pasta Bene een nieuwe zending kon ontvangen; “De krant is populair in Veenendaal!” aldus Frans. Dat klinkt ons als muziek in de oren.

Vader Frans en zoon Kevin Verbeek openden in mei de eerste vestiging van de nieuwe formule Pasta Bene. Het restaurantconcept wil gemak, (thuis) koken, gezondheid en authenticiteit combineren met gepassioneerde Italiaanse ambacht en stijl.

De bank ziet het in ieder geval helemaal zitten in de ondernemers (waar hoor je dat nog) want Pasta Bene Veenendaal is uitgeroepen tot ING Starter van de Maand oktober.

Het nieuwe pand aan de Brouwersgracht telt 40 stoelen, beschikt over een uitstekend geoutilleerde winkel en uitgebreide versafdeling. Er is een bar waar  authentieke Italiaanse gerechten en Italiaanse koffie kan worden meegenomen. Een complete Italiaanse beleving en ondanks dat er in het nieuwe winkelgebied nog volop wordt gebouwd, lijkt de locatie aan de Brouwersgracht volgens Frans sterk op de kanalen van Venetië en het San Marcoplein!

Familiebedrijf
Toen kok Kevin Verbeek toe was aan een nieuwe uitdaging, begreep zijn vader Frans dat dit een mooie kans voor hem was om zelf een onderneming te starten. De culinaire ervaring van Kevin en het netwerk van Frans bleken een ideale combinatie. Het werd dus een familiebedrijf. Uit de gezamenlijke passie voor de Italiaanse keuken ontstond het concept Pasta Bene.

Pasta Bene
De ambitieuze franchiseformule wil iedere gast het ultieme Italiëgevoel meegeven. De keten hoopt dit jaar nog een aantal vestigingen te openen en mikt op 40 vestigingen door heel Nederland binnen vijf jaar.

In Veenendaal is Il Giornale weer zolang de voorraad strekt verkrijgbaar,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button