Adverteren

Il Giornale della Fiera voor adverteerders (bekijk een exemplaar van de gedrukte krant)

Aanbieders van Italiaanse producten en diensten bereiken een grote groep Italiëfans maar ook nieuwe liefhebbers die de passie voor Italië willen ontdekken. Door de gratis formule en fijnmazige kwalitatieve verspreiding, alsmede door de groeiende groep betaalde abonnees komt de doelgroep automatisch en zonder drempel in contact met de inspirerende krant. Lezers waarderen de originele onderwerpen en relatief korte (nieuws) verhalen die op een zeer toegankelijke en verfrissende wijze zijn geschreven.

Naast de papieren editie biedt Il Giornale online via nieuwsbrieven (15.200 abonnees, dec ’19), Twitter en Facebook diverse commerciële mogelijkheden.

Doelgroep: Liefhebbers van smaak een stijl

Liefhebbers van smaak en stijl zijn de doelgroep van Il Giornale. Lezers van Il Giornale zijn liefhebbers van de Italiaanse benadering van het leven. Kwaliteit van eten en kleding, uniek design van allerhande producten, de schoonheid van Italiaanse muziek en de warmte van de mensen.

Italiëliefhebbers beschikken over de middelen om iets extra’s voor luxe uit te geven en bezoeken jaarlijks het Italië Evenement.
Lezers van Il Giornale willen naar Italië op vakantie. Il Giornale informeert en inspireert de lezer op een laagdrempelige wijze.

Verspreiding 38.000 exemplaren

Il Giornale della Fiera wordt verspreid via geselecteerde locaties waar klanten de krant gratis kunnen meenemen. Dit zijn restaurants, delicatessenwinkels, modewinkels, webshops, cursussen Italiaans, autodealers, reisburo’s, evenementen, Italiaanse verenigingen . Kijk voor alle locaties op deze pagina.

Abonnees

Sinds het najaar van 2015 is het voor consumenten mogelijk de krant ook thuis te ontvangen.

Tariefkaarten

DOWNLOAD DE NEDERLANDSTALIGE TARIEFKAART:  Tariefkaart Il Giornale 2019

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd Required fields are marked *

*