Adverteren in Il Giornale Italië Krant

ll Giornale Italië Krant is dé unieke en vrolijke krant voor alle Italiëliefhebbers in Nederland. Il Giornale maakt de lezer blij. Het inspireert en informeert laagdrempelig over Italiaanse vakanties, de keuken, cultuur, mode, taal en de Italiaanse samenleving. In 2021 vierde Il Giornale het 10-jarig bestaan.

Bekijk een exemplaar van de gedrukte krant.

Doelgroep

Lezers van Il Giornale zijn liefhebbers van de Italiaanse smaak, stijl en levensfilosofie. Kwaliteit van eten en kleding, uniek design van allerhande producten, de schoonheid van Italiaanse muziek en de warmte van de mensen. Lezers van Il Giornale willen naar Italië op vakantie en genieten van natuur, cultuur en de culinaire rijkdom. Il Giornale informeert en inspireert de lezer heel toegankelijk met een eigen schrijf- en beeldtaal.

Il Giornale; inspiratie voor lezers én adverteerders

Aanbieders van Italiaanse producten en diensten bereiken bestaande en nieuwe Italiëfans die de passie voor Italië willen ontdekken. Door de fijnmazige kwalitatieve verspreiding, komen ze automatisch in contact met de krant, website en sociale media.

Lezers waarderen de originele onderwerpkeuze en relatief korte (nieuws) verhalen die eigentijds, en met een frisse ‘tone of voice’ worden gepresenteerd. Naast de uitgave in print zijn er online, via
nieuwsbrieven en sociale media, diverse commerciële mogelijkheden.

Zakelijke doelgroep, events

Il Giornale biedt diverse b-to-b kansen om (web)winkels, restaurants en andere Italiëgerelateerde bedrijven te bereiken via print, online of events. Il Giornale Italië Krant werkt nauw samen met het Italië Evenement Haarzuilens (>35.000 bezoekers).

Bereik

·  Oplage print: 31.000 exemplaren (betaalde abonnees en ‘bedrijfsabonnees’).
    Verspreiding via 250 geselecteerde locaties (betaald door de locatie),
    betaalde abonnementen en gerichte events.
·  Online: Website: 61.000 unieke bezoekers p/m (juli ‘22)
·  Abonnees nieuwsbrief: 17.100
·  Facebook, Twitter, Instagram: ca 17.000 volgers

Tariefkaart 2022

Download de tariefkaart 2022.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button