Adverteren in Il Giornale Italië Krant

Sinds 2011 is Il Giornale dé unieke en vrolijke gedrukte en online krant voor alle Italiëliefhebbers in Nederland en België. Il Giornale maakt de lezer enthousiast. Het inspireert en informeert laagdrempelig over Italiaanse vakanties, de keuken, cultuur, mode, taal en de Italiaanse samenleving. Lees meer over adverteren in Il Giornale Italië Krant.

Bekijk een exemplaar van de gedrukte krant.

Doelgroep

Lezers van Il Giornale zijn liefhebbers van de Italiaanse smaak, stijl en levensfilosofie. Ze houden van kwaliteit van eten en kleding, van uniek design, van de schoonheid van Italiaanse muziek en de warmte van de Italianen. Lezers van Il Giornale willen naar Italië op vakantie en genieten van natuur, cultuur en de culinaire rijkdom. Il Giornale informeert en inspireert de lezer laagdrempelig met een eigen schrijf- en beeldtaal.

Il Giornale; inspiratie voor lezers én adverteerders

Aanbieders van Italiaanse producten en diensten bereiken Italiëfans en mensen die liefde voor Italië willen ontdekken. De gedrukte krant kent een sterk groeiend aantal betaalde abonnees en ook online neemt het aantal  volgers al jaren toe. Door gerichte betaalde verspreiding en losse verkoop via boekhandels, delicatessenwinkels, webwinkels en restaurants, heeft Il Giornale een stevige positie in het medialandschap verworven.

Zakelijke doelgroep, events

Il Giornale biedt diverse B-to-B kansen om (web)winkels, restaurants en andere Italiëgerelateerde bedrijven te bereiken via print, online of events. Il Giornale Italië Krant werkt nauw samen met het Italië Evenement Haarzuilens (45.000 bezoekers).

Bereik

·  Oplage print: 31.000 exemplaren. Verspreiding via betaalde abonnementen, losse verkoop en ca. 200 geselecteerde locaties (betaald door locatie). 
·  Online: Website: 53.000 unieke bezoekers p/m (juli ‘23)
·  Abonnees nieuwsbrief: 18.100
·  Facebook, Twitter, Instagram: ca 22.000 volgers

Tariefkaart 2024

Download de tariefkaart 2024.

Nieuw vanaf september 2024: Il Giornale Zaken Krant

Il Giornale Zaken Krant is een nieuwe vak-uitgave print voor professionals in horeca en retail die Italiaanse producten in- en verkopen of verwerken.

Download de tariefkaart 2024 (op aanvraag beschikbaar in het Engels en Italiaans)

Adverteren in Il Giornale Italië Krant
Bereik de Italiëliefhebber met adverteren in Il Giornale Italië Krant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button