Adverteren

Il Giornale della Fiera voor adverteerders (bekijk een exemplaar van de gedrukte krant)

ll Giornale della Fiera is dé unieke krant voor alle liefhebbers van de Italiaanse “Dolce Vita” in Nederland. Il Giornale della Fiera inspireert en informeert laagdrempelig over Italiaanse vakanties, de keuken, cultuur, mode, taal en ook over de Italiaanse samenleving.

Doelgroep
Lezers van Il Giornale della Fiera zijn liefhebbers van de Italiaanse smaak, stijl en levensfilosofie. Kwaliteit van eten en kleding, uniek design van allerhande producten, de schoonheid van Italiaanse muziek en de warmte van de mensen. Lezers van Il Giornale della Fiera willen naar Italië op vakantie en genieten van natuur, cultuur en de culinaire rijkdom. Il Giornale della Fiera informeert en inspireert de lezer zeer toegankelijk met een eigen schrijf- en beeldtaal.

Il Giornale della Fiera; inspiratie voor lezers én adverteerders
Aanbieders van Italiaanse producten en diensten bereiken niet alleen bestaande maar ook nieuwe, jonge Italiëfans die de passie voor Italië willen ontdekken. Door de deels gratis formule en fijnmazige kwalitatieve verspreiding komt de doelgroep automatisch in contact met de krant, website en sociale media.

Lezers van Il Giornale waarderen de originele onderwerpkeuze en relatief korte (nieuws) verhalen die eigentijds en met een frisse ‘tone of voice’ worden gepresenteerd. Naast de uitgave in print biedt Il Giornale della Fiera op internet, via nieuwsbrieven en sociale media diverse commerciële mogelijkheden.

Bereik
Oplage print: 35.000 exemplaren (betaald en gratis). Verspreiding via 250 geselecteerde locaties (betaald), betaalde abonnementen en diverse op de doelgroep gerichte evenementen
Online: Website: 37.000 unieke bezoekers per maand (augustus 2019)
Abonnees nieuwsbrief: 15.200
Facebook, Twitter, Instagram: ca 10.000 volgers

Tariefkaart 2020

Dowload de tariefkaart 2020

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd Required fields are marked *

*