Kunst, film, muziekMuziekNieuwsOpera

Opera Festival Woerden nu in november

Misschien ben je op een zomerse dag wel eens bij het Opera Viva Festival in Woerden geweest. Vier jaar werd dat in late lente georganiseerd maar nu in november. Op 17, 18 en 19 november om precies te zijn. Het festival voor jong en oud is ook nu weer in Italiaanse sferen en vaak gratis toegankelijk.

Er staan weer twee geweldige producties op het programma. Daarnaast wordt er een randprogramma georganiseerd met kleine gratis concerten op locaties in en rond Woerden.

Opera Festival Woerden nu in november
Carla Regina is de drijvende kracht achter het festival

18 november

Op 18 november wordt de door Carla Regina bedachte opera “Bravo Bravissimo” in de Opstandingskerk in Woerden gepresenteerd. Samen met het Orkest van het Groene Hart wordt er een voorstelling gegeven waarin het oeuvre van componist Gioachino Rossini centraal staat. Het wordt een vrolijke klassieke voorstelling met een twist.

19 november

Op 19 november staat de muziektheatervoorstelling “Mix & Match” gepland. Deze voorstelling is geïnspireerd door het toneelstuk Waiting for Godot van Samuel Beckett. Het zal een mix & match worden van Opera en lichte muziek. Een verhaal over identiteit en anders zijn, het passen in sociale plaatjes of jezelf laten zien hoe je werkelijk bent.

Zoals gebruikelijk wordt dit prachtige programma aangevuld met kleine concerten van gevorderde amateurzangers van het festival, uitgevoerd op bijzondere locaties met een maatschappelijke achtergrond.

Meer info over het programma en de kaartverkoop zal zo snel mogelijk op de website operavivafestival.nl

Het motto van Opera Viva Festival is en blijft: opera toegankelijk maken voor jong en oud!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button