Italiaanse taalNieuwsstileStile Italiano

Open dagen Italiaanse les

September is hét moment om te beginnen met het leren of perfectioneren van de Italiaanse taal. Want wat is er nu leuker om volgende vakantie de Italianen te verstaan?! Professioneel, privé of in kleine (online)groepen en eventueel ‘incompany’, kan je de taal leren.

Een aantal erkende adressen voor het volgen van een cursus Italiaans houden de komende weken een open dag. Kijk even naar de open dagen Italiaanse les. Ze volgen elkaar mooi op dus zo weet je precies welke docent jou het beste past. Woon je niet in de buurt dan kan je bij veel scholen ook online les volgen.

26 augustus, informatieavond Dante Alighieri Amersfoort

Op de open dag van Dante Alighieri Amersfoort wordt informatie gegeven over de cursussen en het materiaal waar mee gewerkt wordt, de lezingen en filmavonden. Er zijn docenten aanwezig waarmee het instapniveau kan worden besproken. Ook kan ter plekke ingeschreven worden op de cursussen.
26 augustus in restaurant La Scala, Hof 24, Amersfoort, van 12.00 tot 15.00 uur.

1 september, informatieavond Dante Alighieri Eindhoven

Heb je belangstelling voor een taalcursus bij Dante Eindhoven en wil je graag starten in september?
1 september staat een informatieavond voor nieuwe cursisten geprogrammeerd. Om kennis te maken met docenten en lesmethodes. Locatie : Academisch Genootschap, Parklaan 93, Eindhoven
Tijdstip 19.00-20.30 uur.

2 september, Taalhuis, Amsterdam

Op 2 september leer je de docenten van Taalhuis Amsterdam kennen. Het leuke van deze taalschool is dat je naast Italiaans ook nog heleboel andere Mediterraanse talen kan leren. Vanaf 12.00 begint het programma voor de lessen Italiaans.

Adres: Tweede Schinkelstraat 26, Amsterdam.

2 september, ItaliaItalia, Amsterdam

Bij ItaliaItalia kan je al meer dan 30 jaar Italiaans leren! Een vertrouwd adres dus in Amsterdam. 2 september is de open dag van 14.00 t/m 17.00 uur. WG Plein 127, Amsterdam.

3, 10 en 17 september, Altraitalia, Haarlem

Open dagen Italiaanse les

Altraitalia is een bekende naam onder de taalscholen. Al 18 jaar kan je bij Alessandra Murmura en haar docenten Italiaans op alle niveaus volgens. Maak op 3 of 10 of 17 september een keer kennis op de Tetterodestraat 34 in Haarlem. De open dagen zijn van 12.00 tot 16.30 uur.

6 en 9 september, Talenmeester, Hoofddorp

Carmen begon meer dan 10 jaar geleden haar taalschool en die groeit nog steeds lekker door. Italiaans is een van de vijf talen die je bij haar kan leren. 6 en 9 september kan je een proefles volgen. Woensdag de 6e van 20:30-21:30 uur en zaterdag de 9e van 11:30-12:30 uur. Adres: Bijlmermeerstraat 18, 2131 HG Hoofddorp.

8 september, Informatieavond Lettere Den Haag.

Volg een proefles bij Lettere in Den Haag

Bij Lettere in Den Haag leer je Italiaans SPREKEN op een leuke en interactieve manier, in gezellige kleine groepjes van maximaal 5 personen. Tijdens de Open Avond van 8 september (17.00 – 20.00) kun je kennis maken met onze enthousiaste docenten en ervaren hoe de lessen bij Lettere verlopen. Er staat een Italiaans drankje en hapje klaar. Kom de sfeer proeven en volg een gratis proefles.
Meld je wel even aan via deze link.
Het adres is: De Stadhouder, unit 9 & unit 32, Stadhouderslaan 9, 2517 HV Den Haag

8 september, Informatieavond Dante Alighieri, Sittard Geleen

Open dagen Italiaanse les
Roberto Pennino houdt een lezing bij Dante Alighieri Sittard Geleen op vrijdag 8 september

Speciaal voor beginners is op vrijdagavond 8 september een informatieavond tussen 18.30 uur en 20.00 uur. Extra leuk is dat aansluitend zal de Heerlense advocaat Roberto Pennino een lezing geeft over zijn boek ‘Siliciaanse toestanden’. Daarover las je al meer in onze gedrukte krant van mei.

13 september, informatieavond Dante Alighieri Nijmegen

Informatie voor nieuwe en bestaande cursisten: in de eerste week van oktober starten de taalcursussen weer op. Kom langs voor informatie. Locatie: Titus Brandsma Memorial, Nijmegen. Vanaf 20.00 uur.

14 september, informatieavond Dante Alighieri Rotterdam

Open dagen Italiaanse les

Dante Alighieri Rotterdam is geen ‘gewone’ taalschool, maar een vereniging met een degelijk cursusprogramma en met tal van leuke activiteiten voor de Italië-liefhebber. Ga 14 september een keertje kijken op de informatieavond in het Marnix Gymnasium, Essenburgsingel 58, Rotterdam. De avond duurt van 19:00 tot 20:30 uur.

Open dagen Italiaanse les

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button