Italiaanse taalNieuwsstileStile Italiano

Open dagen Italiaanse les

September is hét moment om te beginnen met het leren of perfectioneren van de Italiaanse taal. Want wat is er nu leuker om volgende vakantie de Italianen te verstaan?! Professioneel, privé of in kleine (online)groepen en eventueel ‘incompany’, kan je de taal leren.

Een aantal erkende adressen voor het volgen van een cursus Italiaans houden de komende weken een open dag. Kijk even naar de open dagen Italiaanse les. Ze volgen elkaar mooi op dus zo weet je precies welke docent jou het beste past. Woon je niet in de buurt dan kan je bij veel scholen ook online les volgen.

2 september, ItaliaItalia, Amsterdam

Bij ItaliaItalia kan je al meer dan 30 jaar Italiaans leren! een vertrouwd adres dus in Amsterdam. 2 september is de open dag van 15.30 tot 19.00 uur. WG Plein 127, Amsterdam.

3 september, Talenmeester, Hoofddorp

Bij Talenmeester leer je niet alleen Italiaans maar ook Spaans, Frans en Engels zonder grammaticaboeken! Dat is wel een proefles waard toch? Meld je aan voor zaterdag 3 september want dan is het ook nog een keer groot feest. Talenmeester bestaat 10 jaar! Het feestje start om 15:00 uur. Er zijn diverse leuke proeflessen, hapjes en drankjes en allerlei leuke cadeautjes om mee naar huis te nemen. Bijlmermeerstraat 18, Hoofddorp.

3 september, informatieavond Dante Alighieri Amersfoort

Op de open dag van Dante Alighieri Amersfoort wordt informatie gegeven over de cursussen en het materiaal waar mee gewerkt wordt, de lezingen en filmavonden. Er zijn docenten aanwezig waarmee het instapniveau kan worden besproken. Ook kan ter plekke ingeschreven worden op de cursussen.
Locatie: Het Nieuwe Eemland, Daam Fockemalaan 12. Zaterdag 3 september, 12.00 tot 16.00 uur.

4 en 11 september, Altraitalia, Haarlem

Altraitalia is een bekende naam onder de taalscholen. Al meer dan 15 jaar kan je bij Alessandra Murmura en haar docenten Italiaans op alle niveaus volgens. Maak op 4 of 11 september een keer kennis op de Tetterodestraat 34 in Haarlem. De open dagen zijn van 12.00 tot 16.30 uur.

4 september, open dag en Piccolo Mercato Italiano in Amsterdam

Taalhuis Amsterdam is ook al zo’n begrip waar je nog veel meer talen kan leren dan alleen Italiaans. 4 september is er een open dag waar je letterlijk en figuurlijk een proefles kan volgen. Er is namelijk ook een kleine Italiaanse markt met leuke en lekkere Italiaanse hapjes en spulletjes uit Amsterdam.

4 september gaan vanaf 14.00 op de Tweede Schinkelstraat 26 in Amsterdam de deuren open. Kijk even op de site op welk tijdstip er een proefles op jouw niveau is.

9 september, informatieavond Dante Alighieri Eindhoven

Heb je belangstelling voor een taalcursus bij Dante Eindhoven en wil je graag starten in september?
9 september staat een informatieavond voor nieuwe cursisten geprogrammeerd. Om kennis te maken met docenten en lesmethodes. Locatie : Academisch Genootschap, Parklaan 93, Eindhoven
Tijdstip 18.30-20.00 uur.

14 september, informatieavond Dante Alighieri Nijmegen

Informatie voor nieuwe en vertrouwde cursisten: in de eerste week van oktober starten de taalcursussen weer op. 19.45 uur
Locatie: Titus Brandsma Memorial, Nijmegen. Vanaf 19.45 uur.

15 september 2022, informatieavond Dante Alighieri Rotterdam

Dante Alighieri Rotterdam is geen ‘gewone’ taalschool, maar een vereniging met een degelijk cursusprogramma en met tal van leuke activiteiten voor de Italië-liefhebber. Ga 15 september een keertje kijken op de informatieavond in het Marnix Gymnasium, Essenburgsingel 58, Rotterdam. De avond duurt van 19:00 tot 20:30 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button