Italiaanse merenLombardijeNieuwsVakantie

Op vakantie naar het Idromeer?   

Had je er al eens van gehoord? Marije Sinnema in ieder geval wel want die woont er al 20 jaar. Ze heeft haar hart verpand aan het Idromeer en dat mag iedereen weten. Haar enthousiasme is aanstekelijk. Onze redactie gaat deze zomer zelf een kijkje nemen bij het Noord-Italiaanse meer.

Gepassioneerd vertelt Marije ons over het kleine zusje van het Gardameer. “Het is uniek door de centrale ligging, op korte afstand van het Gardameer en met een uur ben je in Brescia waar je de trein kan pakken naar Venetië, Verona, en Milaan…

Marije Sinnema

Maar eigenlijk wil je niet weg! Het is hier namelijk nog rustig en authentiek. Het Idromeer is een ideale vakantiebestemming voor zowel een ontspannende als een actieve vakantie. Wandelen, fietsen, water- en outdooractiviteiten, er valt genoeg te beleven.

Marije heeft sinds enige tijd een eigen website waar je je accommodatie kan boeken en veel informatie of interessante ideeën kan opdoen, voor je welverdiende vakantie aan het Idromeer. Ook kan je via haar website allerlei activiteiten boeken. Heb je een speciaal verzoek, Marije regelt het graag voor je.

Lake Idro Travel onderscheidt zich van vele anderen door de persoonlijke manier van communicatie, ook buiten de kantooruren. Marije is de local die je zoekt met de juiste contacten en kennis die je precies kan vertellen wat de omgeving biedt om jouw vakantie compleet te maken. Kijk op lakeidrotravel.com/nl en ga ook op vakantie naar het Idromeer.  

Onze ervaringen lees je dit najaar in de gedrukte krant.

3 reacties

 1. Wij willen graag in juni volgend jaar naar Italie met onze kleine hond.
  Bij het Idromeer lijkt het mij heerlijk !
  Maar zijn er huisjes, chalets voor honden, liefst met omheinde tuin.
  En kan de hond in de buurt ook af en toe los?
  Is fietsen mogelijk ?
  Heel veel vragen ????
  Alvast bedankt voor reactie.
  Groeten Jan en Joke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button