Kunst, film, muziekMuziekNieuws

Op de 11e van de 11e in 2011 lanceert Laura Pausini haar 11e album

Morgen, de 11e van de 11e in 2011 is het niet alleen Sint Maarten en de aftrap voor het carnaval maar ook de dag dat Laura Pausini haar 11e studioalbum getiteld ‘Inedito’ lanceert. Het getal 11 is het geluksgetal van de wereldster dus niets dat het het succes in de weg staat.
De eerste officiële single van het album heet ‘Benvenuto’  De clip kon u al op deze site bekijken alsmede de opnames die deze zomer in Amsterdam werden gemaakt (inclusief hilarische beelden met brutale Amsterdamse paparazzi)

Het album bevat veertien nieuwe nummers, allemaal in het Italiaans gezongen. De single Benvenuto (Welkom) is geschreven door Laura en Niccolò Agliardi. Ook is Pausini samen met Paolo Carta verantwoordelijk voor de muziek en productie van de leadtrack.

18 jaar na haar ontdekking op het beroemde San Remo songfestival (ze was toen ook 18 jaar)  is Pausini wereldwijd nog steeds populair. Ze won vier Grammy’s, verkocht 25 miljoen albums,  heeft honderdduizend officiële fanclubleden en meer dan 1 miljoen op Facebook.

Laura geeft op 19 mei 2012 een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Wie weet met een verrassend gastoptreden van Paul de Leeuw, die in 1993 haar liedje La Solitudine vertaalde naar Ik wil niet dat je liegt. Beide versies haalden de nummer 1-positie in de hitlijst.

Beluister haar nieuwe single Benvenuto via deze link. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button