ApuliëNieuwsTrouwen in italië

Ook Timberlake en Biel trouwen in Italië

Net als u zijn ook veel wereldsterren verliefd op Italië. Ze kopen er in ieder geval vaak een huis en als het even kan wordt er getrouwd.

Vandaag werd bekend dat Justin Timberlake en zijn Jessica Biel in de zuidelijke regio Apulië (Puglia) zijn getrouwd. In de aanloop naar de plechtigheid werd een feest gegeven op het strand bij Fasano. Eerdere berichten luidde dat ze in het Palazzo Margherita in Bernalda, Basilicata zouden trouwen. De roddeljournalisten zaten dus warm.

Eerder meldden we al dat Lady Gaga dolgraag op Sicilië in het huwelijksbootje zou stappen. Andere bekende koppels zijn Katie Holmes and Tom Cruise die in 2006 in Lago di Bracciano in het huwelijk traden. Overigens ligt dat stel wel in een scheiding het moment.

Ook onze Hollandse sterren en royalty trouwen graag in Italië. Marco Borsato en Leontien trouwden in 1998 in Venetië, Wesley en Yolante in 2010 in het Toscaanse Castelnuovo Berardenga. Prinses Carolina, het jongste kind van prinses Irene, trouwde deze zomer in Florence met Albert Brenninkmeijer.

Marco’s Moeder Mary Borsato maakte vorig jaar wel een heel bijzondere trouwjurk, van pasta!

Bekijk onze artikelen over trouwen in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button