Italiaanse kado's voor de feestdagenItaliaanse kerstkado'sKunst, film, muziekMuziekNieuwsOpera

Ook de tenoren van Il Volo komen met nieuwe CD

Een nieuw album van Eros, Zucchero en Claudio Baglioni. Het kan de laatste weken niet op met creativiteit van de Italiaanse artiesten, alleen Laura Pausini is te druk met de zwangerschap. Daar komt nu het nieuwe album van Il Volo bij, ‘We are Love’ is de titel. Het fameuze, maar ook nog piepjonge Italiaanse tenorentrio is over de hele wereld doorgebroken. Op dit moment zijn ze zelfs op tournee met Barbara Streisand in Amerika. Vandaar dat ze misschien voor het eerst in het Engels zingen.

Grote namen
‘We are Love’ werd opgenomen in Rome en in Los Angeles en is geproduceerd door Grammy-winnaar Humberto Gatica en door Tony Renis. Grote namen als Eros Ramazzotti en Placido Domingo werkten aan het album mee.

Il Volo heeft slim voor de Amerikaanse markt gekozen door een Italiaanse versie van de Aerosmith-hit ‘I Don’t Want To Miss A Thing’ op de CD te zetten, ‘Questo Amore’ heet de variant. Ook coveren ze de U2 hit ‘Beautiful Day’
Vandaag treden ze op tijdens de grote Today Show van NBC en overmorgen (28 november) tijdens Christmas Tree Lighting Live in het Rockefeller Center.

Erg leuk is dat de CD ook nog een ‘Deluxe’ versie kent met daarop naast de twaalf nieuwe nummers ook vijf kerstnummers.

Meer over Il Volo
Op deze site schreven we al eerder over de tienersterren.

Bestellen
Amazon en Itunes kunnen de CD of de mp3’s al leveren, bij Bol.com kan hij gereserveerd worden voor januari. Maar dan mis je dus wel de kerstnummers als je voor de Deluxe versie kiest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button