Nieuws

Onze inspirerende Italiëkrant is weer uit!

Ok, op een scherm lezen doen we tegenwoordig steeds vaker maar er gaat toch niets boven papier en inkt wat ons betreft. Daarom drukken we u vier keer per jaar een inspirerende krant in de hand, bomvol leuke, nuttige, grappige en verrassende nieuwtjes uit en over Italië. De nieuwe editie rolde weer van de pers daar krijgen we heel veel vakantiekriebels van!

In deze editie gaat het natuurlijk over fietsen want over een paar dagen begint het grote fietsfeest in Gelderland. Hard trappen kunnen de Italianen als de beste. Lachen en plezier maken is ze ook wel toevertrouwd. We doken eens in de Italiaanse grappenmakers en ontdekten Nederlandse cabaretiers met groen-wit-rood bloed!
Het weer was er de afgelopen tijd niet naar maar voor de Italianen maakt dat niet veel uit. Vlees, vis en groente op de barbecue gaat hun meer om de smaak dan om de gezelligheid. Een pagina vol Italiaanse grilltips!

Verder een spectaculair onderwerp, het stuntteam Frecce Tricolere van de Italiaanse luchtmacht. Dat heeft een half-Hollandse commandant, een ‘vliegende’ dus! Wij interviewden hem en waren blij verrast het het team deze zomer naar Nederland komt.

Tot slot weer heel veel leuke nieuwtjes en natuurlijk alles over het grote Italië Evenement in de tuinen van Kasteel de Haar, 20,21 en 22 mei.

Haal de krant gratis op bij honderden locaties maar we sturen de krant ook thuis! Klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button