Alto Adige (Trentino - Zuid Tirol)Italiaanse merenNieuwsRegio'sVakantie

Ontdek Trentino-Zuid-Tirol met Sunna Travel – “een uniek stukje Italië met Oostenrijkse invloeden”

Een vakantie in Trentino-Zuid-Tirol is geliefd vanwege de indrukwekkende natuur. Het bekendst zijn de Dolomieten, een imposante bergketen en uitgeroepen door UNESCO tot werelderfgoed. Zowel in de zomer als in de winter is Trentino-Zuid-Tirol een paradijs voor liefhebbers van natuur, cultuur, sport en ontspanning.

Een actieve vakantie in de bergen of een strandvakantie aan één van de meren? Trentino-Zuid-Tirol is een veelzijdige regio en biedt voor ieder wat wils. Trentino-Zuid-Tirol wordt ook wel ‘de poort van Italië’ genoemd. De regio grenst aan Oostenrijk en is goed bereikbaar met de auto vanuit Nederland.

Autorondreis Trentino

Een autorondreis door Trentino laat u kennis maken met de overweldigende natuur, de imponerende Dolomieten en de mooie bergmeren. Sunna Travel heeft met zorg een aantal autorondreizen samengesteld die Trentino-Zuid-Tirol aandoen in combinatie met andere regio’s in Noord-Italië of met Oostenrijk.

Trentino-Zuid-Tirol ligt in het noorden van Italië en de regio maakte tot 1918 deel uit van Oostenrijk. De mengeling van de Italiaanse met de Oostenrijke cultuur zorgt voor een uniek stukje Italië. Samen met de rijke geschiedenis, de culturele trekpleisters en de karakteristieke keuken beleeft u een onvergetelijke vakantie in deze bijzondere regio.

Accommodaties Trentino

Wilt u in een bijzonder en sfeervol hotel in Trentino-Zuid-Tirol verblijven? Of overnachten in een bed and breakfast in Trentino-Zuid-Tirol met een ongedwongen en familiaire sfeer? Sunna Travel biedt kleinschalige accommodaties in deze prachtige en veelzijdige regio. Alle accommodaties zijn door ons geselecteerd en bezocht, zodat wij precies weten wat wij aanbieden.

Zo kunnen wij u een persoonlijk en passend advies geven die aansluit op uw wensen. Het is een aanrader om een combinatie te maken van verschillende accommodaties. Zo kunt u veel zien en beleven in deze unieke regio! Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw reis.

Sunna Travel is gespecialiseerd in reizen naar Italië en Oostenrijk.
Kijk op de website www.sunnatravel.nl en bel of mail gerust voor meer informatie en advies!

Meer reizen van Sunna Travel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button