AbruzzenDe markenNieuwsRegio'sVakantie

Nu ook in de winter naar Ancona vliegen

Vanuit Nederland of België naar Ancona vliegen was in de zomer nooit een probleem maar vanaf oktober lieten de vluchten het vaak afweten. De jonge maatschappij Aeroitalia springt nu in dit gat. Vanaf 15 september kan je vluchten van Amsterdam naar Ancona International Airport boeken.

De vluchten zullen worden uitgevoerd met de relatief kleine ATR-72/600 propellervliegtuigen met 68 zitplaatsen. Voor Aeroitalia is de luchthaven van Ancona in de Italiaanse regio Le Marche ook meteen een nieuwe basis van waaruit het dus gaat vliegen naar Amsterdam maar ook naar Barcelona, Boekarest en Wenen. Naar Milaan/Linate, Napels en Rome/Fiumicino zijn er binnenlandse vluchten.

Sinds 2022

Francesco Gaetano Intrieri richtte de airline vorig jaar op met steun van Germán Efromovich en Marc Bourgade. Op 9 juli 2022 was de eerste vlucht vanuit de basis in Forlì. Naast de binnenlandse bestemmingen vloog het ook naar Malta en Griekenland. De ambitie is om naar de Verenigde Staten en Latijns-Amerika te vliegen in de toekomst.

Nu ook in de winter naar Ancona vliegen

De maatschappij heeft de belofte voor vluchten van en naar Amsterdam, Barcelona en Wenen vooralsnog niet waargemaakt. De enige buitenlandse vluchten die het uitvoert zijn naar London en twee steden in Roemenië.

in de winter naar Ancona vliegen

in de winter naar Ancona vliegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button