Italiaanse modeStile Italiano

Nieuwe webshop Versace in Nederland geopend

Het zal rustig worden in de PC Hooftstraat want vandaag gingen de virtuele deuren dan echt open van Versace’s gloednieuwe webwinkel in Nederland. Een weekje later dan beloofd maar misschien moest de Nederlandse BTW-verhoging nog worden aangepast. In de webshop zijn naast kleding ook schoenen, handtassen, accessoires, beautyproducten en interieurartikelen te koop.

De ‘online flagship store’ is geïnspireerd op het design van de nieuwe belangrijkste fysieke winkels van het merk. Dat was het werk van architect Jamie Fobert. Op de site keren de felle kleuren, cirkels, vierkanten en mozaïeken uit de winkels terug.

Een van Donatella’s Hot Picks
Een van Donatella’s Hot Picks

Donatella’s Hot Picks

Donatella Versace’s persoonlijke smaak is overal in de webwinkel terug te vinden bij de ‘Donatella’s Hot Picks’. De site biedt verder een ‘My Versace’ gedeelte, waar je je garderobe kan samenstellen op basis van persoonlijke voorkeuren.

Het merk wil zijn klanten steeds meer rechtstreeks benaderen via internet en mobiel.  In de nabije toekomst zijn daarom ook nieuwe zogenaamde microsites en apps te verwachten.

Klik hier om naar de winkel te gaan die helaas voor de Nederlandse koper Engelstalig is.

Nieuwe webshop Versace in Nederland geopend

Nieuwe webshop Versace in Nederland geopend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button