Nieuws

Nieuwe mannelijke geur van Prada

Het is een hele mond vol maar de Prada Luna Rossa Ocean Eau de Parfum, is de nieuwe intense mannelijke geur van Prada. Zo lezen we in een mooi persbericht. Daarin zien we een stoere man en een donkerblauw met rood gekleurd flesje, dat bij ons meteen associaties opriep met de kleuren van de Mille Miglia en de weergaloze uniformen van de Carabinieri. Onze aandacht was getrokken!

Het nieuwe luchtje is een extra loot aan de stam van het Luna Rossa Ocean ‘universum’. Een serie met verschillende mannelijke luchtjes die in deze tijd natuurlijk ook prima op een vastberaden vrouwenlijf gedrapeerd mogen worden. Het is bijna Moederdag nietwaar?! De volgende zin is een mooi stukje marketingtaal die we je niet gaan onthouden. Het geurtje is “tot stand gekomen uit de overtuiging dat we met technologie, als een verlengstuk van onszelf, ook telkens weer onze eigen grenzen kunnen verleggen – dat het ons in staat stelt alle mogelijkheden voor te kunnen stellen, met een ruime blik op nieuwe vergezichten”. Einde quote. Intens en sensueel zijn nog een paar karaktereigenschappen van de Ocean parfum en dan is het wel mooi geweest. De proof is dit keer niet in the pudding maar in de parfum!

Nieuwe mannelijke geur van Prada

Prada 

Links de prestigieuze winkel van Prada

Prada, wie kent de merknaam niet. Het modehuis wordt gezien als een van de invloedrijkste kledingontwerpers in de mode-industrie. Luxe kleding, tassen, schoenen, zonnebrillen, koffers en dus ook, zoals het een goed modehuis betaamt parfums, zitten er in de collectie. De eerste winkel werd in 1913 door Mario Prada geopend in het bekende overdekte winkelcentrum Galleria Vittorio Emanuele II in Milaan. In 1978 erfde Miuccia Prada het bedrijf, dat op dat moment nog voornamelijk in lederwaren deed. Zij was degene die de overstap naar haute couture maakte.
Miu Miu is ook van Prada en richt zich meer op jongeren. Dat merk werd vernoemd naar een bijnaam van Miuccia Prada. 

Italiaanse architectuur en architecten
De Pradatoren in Milaan

Net als veel andere bekende Italiaanse bedrijven investeert ook Prada in cultuur en behoud van Italiaans erfgoed. De stichting Fondazione Prada beheert een collectie eigentijdse kunst. In 2018 werd daarvoor de Prada Toren in Milaan geopend. De toren is ontworpen door de Nederlandse architecten Rem Koolhaas en Chris van Duijn en hoort bij het nieuwe museum voor moderne kunst. Zowel binnen als buiten een lust voor de ogen. In dat soort design zijn ‘wij’ dan weer goed…

Nieuwe mannelijke geur van Prada

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button