Italië Evenement 2012Nieuws

Nieuwe Lancia Flavia als eerste te zien in Haarzuilens

In Italië is de verkoop van de nieuwe Lancia Flavia Cabrio al gestart. In Nederland staat de auto pas op 1 juli in de showroom maar hij is echt als eerste in Nederland te zien op het Italië Evenement. Een regelrechte primeur.

De Flavia is trouwens niet het enige paradepaardje uit de Italiaanse stallen dat op 11, 12 en 13 mei naar Haarzuilens komt. Alle Italiaanse merken presenteren de mooiste modellen.

Het interieur van de nieuwe Lancia Flavia Cabrio
Het interieur van de Lancia Flavia Cabrio

De prijslijst van de Lancia Flavia begint bij € 42.900. De Flavia Cabrio is een vierpersoons cabriolet op basis van de Chrysler 200 Convertible. Zoals u weet zijn de Italianen deels eigenaar van het Amerikaanse merk. De afmetingen zijn daarom fors voor Italiaanse begrippen, de auto is bijna vijf meter lang. Daardoor heb je wel vier volwaardige zitplaatsen want met opgetrokken benen achterin wordt het flaneren langs de boulevard een stuk minder ontspannen.

De 2.4 viercilinder benzinemotor levert 175 pk. Het dak is in 28 seconden te openen en te sluiten, wel zo handig als er een onverwachte Hollandse stortbui aan de horizon verschijnt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button