Italie EvenementItalië Evenement 2014Nieuws

Nieuw op het Italië Evenement 2014 in Haarzuilens

De lente is dit jaar goed (en vroeg) begonnen en datzelfde zal straks gelden voor de zomer. Op 23, 24 en 25 mei namelijk organiseert Maestro Events weer het grote Italië Evenement bij Kasteel de Haar (Utr). Met zoveel moois, nieuws en lekkers uit dit veelzijdige land kan het mediterrane weer uiteraard niet achterblijven. Dat wordt dus voor de elfde keer Italiaans genieten op het mooiste landgoed van Nederland.

Het evenement is met de diverse pleinen, terrassen, kramen en pagodetenten een ware belevenis voor de liefhebbers van de Italiaanse smaken en stijlen. Daarnaast is er ook dit jaar een uitgebreid programma van lezingen, optredens, workshops en proeverijen. Na tien succesvolle edities kunnen wij bovendien met trots melden dat er dit jaar veel nieuws komt uit ‘de laars’. Zo zijn er enkele bijzondere themapleinen toegevoegd…

Nieuw op Italië Evenement 2014:

trouwen-in-italie-italian-styleLa Piazza del Matrimonio
Er is geen mooiere plek om te trouwen dan in Italië. Logisch dus dat u bij het meest romantische kasteel van Nederland deze dagen alles vindt voor de mooiste (Italiaanse) dag van uw leven. Denk aan: bruidsboeketten en huwelijksreizen, maar er zijn ook modeshows.

pizza

La Piazza della Pizza
Je hebt ze in alle soorten en maten, maar als het aan Napels ligt, zijn er maar twee echte pizza’s. Tijdens het eerste NK pizzabakken tonen de beste pizzaiolo (pizzabakkers) van ons land hun kunsten; traditioneel in de hete houtoven. De finale staat gepland op zondag 25 mei!

Maserati-Logo-1920x1080-wide-wallpapers.net_La Piazza della Maserati
De showroom van de Italiaanse automobilia is divers en van gerenommeerde klasse, maar er staat er één dit jaar extra te glimmen: Maserati. Zes broers stonden in 1914 aan de wieg van dit unieke racemerk. 100 jaar later vieren we de stijlvolle klasse, die Maserati nog altijd heeft.

La Piazza del Gusto Puro
Vers van de boer, vers van het land, vers uit Italië. Puur natuur vindt u op dit plein terug in pure smaken. Veel biologische producten dus, maar ook veel producten die smaken zoals vroeger of bereid zijn conform het oorspronkelijke recept. Dat wordt proeven en smullen!

La Piazza delle Vacanze
Het Italië Evenement is al elf jaar de beste plek om Italië (beter) te leren kennen, bijvoorbeeld als voorbereiding op uw vakantie. Vele duizenden bezoekers lieten zich hier al inspireren voor een reis naar of door ‘de laars’. Van Alto Adige tot Sicilië; alle regio’s zijn present!

Uiteraard biedt het evenement ook dit jaar veel gelegenheid om onder het genot van eten en drinken het ware Italië te beleven. Er zijn diverse terrassen voor caffè, snacks of een uitgebreide maaltijd, maar u kunt ook genieten van klassieke en hippe Italiaanse zomerdrankjes op het Piazza dell’Aperitivo.

italiannightItalian Night 2014

De bijzondere Italian Night op zaterdagavond (24 mei) brengt een ode aan Napels met het thema Una Notte a Napoli. Tijdens deze sfeervolle zomeravond worden de bezoekers van het evenement even meegenomen naar de beroemde stad. De gerechten en muziek zijn uiteraard geheel in stijl en bovendien is de kasteeltuin tijdens deze avond geopend. Kaarten voor Italian Night via deze link.

Meer informatie: www.italieevenement.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button