Nieuws

Nieuw Italië Evenement bij Den Haag

Van 8 tot en met 10 december kan iedereen in de regio Haaglanden en ver daarbuiten genieten van een nieuw en gezellig kerstevent in Italiaanse sferen. Sapori dInverno heet het oftewel ‘De Smaak van de Winter’. De mensen van het bekende Italië Evenement in Haarzuilens doen de organisatie dus dan weet je dat het met de Dolce Vita wel goed zit. Plaats van handeling van deze winterse kerstfair is het romantische Kasteel Duivenvoorde in Voorschoten, tussen Den Haag en Leiden.

Proeverijen, Italiaanse hapjes, muziek, mode voor de feestdagen en natuurlijk ook onze krant want wij staan er zelf ook met artikelen uit de webshop. Dit evenement is tot acht uur in avond open dus tijd genoeg voor een lekkere aperitivo bij het sfeervol verlichte kasteel én het park.

In Italië wonende Nederlanders met B&B

Rond Kasteel Duivenvoorde tref je veel vertrouwde namen als je wel eens in de lente het evenement bij Kasteel de Haar bezoekt. De Limoncello van Digusti, de wijnen van Vino en Basta, de taalreizen van Italstudio, de prachtige sokken van Carlo Lanza en natuurlijk the one and Only Cannoli. Ook leuk is de komst van veel in Italië wonende Nederlanders, die alles vertellen over hun agriturismo of B&B.

Il Giornale ontmoet je op stand 302, aan de achterkant van het kasteel bij het grote terras. We hebben de artikelen uit de webshop in de etalage.

Ovan & Marije van Ollolai

Ken je Ovan & Marije nog van Ollolai? Zij wonnen in 2018 het tv-programma ‘Het Italiaanse Dorp’ en kregen de kans hun bedrijf in het Sardijnse gehucht Ollolai verder uit te bouwen. De Utrechtse modestudenten jagen nog steeds hun dromen na. In Voorschoten presenteren ze handgemaakte items en lokale Sardijnse producten én vertellen ze meer over bijzondere ervaringen in samenwerking met de lokale bevolking op Sardinië. Trek je een van hun creaties met label Amkina deze feestdagen aan, dan steel je gegarandeerd de show.

Al veel kaartjes verkocht

Recent spraken we eventorganisator Danny van den Berg en die liet weten dat er nu al ontzettend veel kaartjes (€9,95) zijn verkocht. Het belooft dus een gezellig feestje te worden waar je meteen de kerstinkopen kan doen. Kids tot en met 12 zijn weer gratis en handig om te weten is dat het parkeren gelukkig wat dichterbij is dan in Haarzuilens. Dit keer kan je alleen je hond niet meenemen helaas. Daar zijn de groen- en natuurbeheerders rond het kasteel wat huiverig voor.

Openingstijden, 8-10 december

Vrijdag 15:00 – 20:00 Uitverkocht
Zaterdag 10:00 – 20:00
Zondag 10:00 – 17:00

Bestel op tijd

Dit evenement is wat intiemer dan de grote broer bij Utrecht. De ruimte rond het kasteel is kleiner waardoor er geen onbeperkt aantal mensen het terrein op kan. Bestel je kaarten dus online. De vrijdag is al uitverkocht. Graag tot ziens!

Kaarten meer info via www.smaakvandewinter.nl.

Nieuw Italië Evenement bij Den Haag
Kasteel Duivenvoorde

Nieuw Italië Evenement bij Den Haag

Nieuw Italië Evenement bij Den Haag

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button